ΑΡΔάκια ...

Το να διαβάζεις αναλύσεις αθηναίων ΑΡΔ και των σχετικών παραρτημάτων τους στη Θεσσαλονίκη, για τη δυναμικότητα ποδοσφαιρικών ομάδων και την τακτική τους στο γήπεδο και τις αμυντικές ή επιθετικές αρετές
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
ΑΡΔάκια ...

τους, είναι σαν να εμπιστεύεσαι τον οδηγό του 166 για να σε σώσει από το έμφραγμα.

Παιδάκια, αμόρφωτα, αγράμματα, με προφανή σεξουαλική ανοργασμικότητα, με δύσκολα παιδικά χρόνια, με πρόβλημα αυτοεκτιμήσεως, με εμφανή αγωνία της δημοσιότητος και της προβολής, είναι διατεθειμένα να ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκεί "να φαίνονται".

Στα πλαίσια αυτά, χωρίς να έχουν παίξει μπάλα, χωρίς να έχουν έστω την στοιχειώδη ποδοσφαιρική γνώση, ούτε για προπονητική, ούτε για τακτική, ούτε για διαχείριση παικτών, ούτε για εκτίμηση της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ του αντιπάλου, γράφουν "άρθρα", μιλώντας καθαρά οπαδικά και απευθυνόμενοι αποκλειστικά σε οπαδούς.

Συνεπώς απ' αυτά τα ΑΡΔάκια, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν το ξεροκόμματο του αφέντη γράφοντας επιτηδευμένες οπαδικές μπαρούφες .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσοι σεξουαλικά αυταπασχολούμενοι με αφορμή την νίκη της Βίντι επί του ΠΑΟΚ έκαναν ... συγκρίσεις με την απόδοση της ομάδος που "δεν ήταν φαβορί με την Μπάγερν" και "προσπάθησε να την κρατήσει μακριά από την περιοχή της" , με την ομάδα που ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάννης έπρεπε να της έχουν βάλει 3 γκολ , με την ομάδα που σε 4 παιχνίδια με ξένους διαιτητές όπου παίχτηκαν ένα τρόπαιο και 9 βαθμοί, έχασε το τρόπαιο και πήρε 2 βαθμούς.

Αυτή η ομάδα "απέκλεισε" την Βίντι όχι γιατί ήταν καλύτερη αλλά γιατί ο τζάμπας έκανε τα κουμάντα του και στην Ουγγαρία το κοράκι της απέβαλλε εντελώς άδικα παίκτη στο 28ο λεπτό και γενικά έπαιξε τον χάρτινο θίασο σαν να ήταν η ομάδα του και στην Αθήνα ο θίασος έβαλε ένα γκολ από ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι και μετά έκανε καθυστερήσεις που δεν γίνονται ούτε στα τοπικά. Και "απέκλεισε" ποια; Την ομάδα που αδικήθηκε στο Λονδίνο και την κέρδισε η Τσέλσι με την "ψυχή στο στόμα"

Πού λοιπόν ρε χάρτινα ανθρωπάρια τίθεται θέμα συγκρίσεως; Γιατί κανονικά, η Βίντι έπρεπε να παίζει στο τσ.λου. Αλλά αν έπαιζε εκεί πως θα έπαιρνε ο τζάμπας τα 20 εκ τωρα που τα έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ;

Και βέβαια αυτά τα ΑΡΔάκια, χωρίς καμία συστολή και με περίσσιο θράσος έκαναν την Βίντι "χωριό". Ομάδα που έχει παίξει Ευρωπαϊκό τελικό και έχει νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Μαδρίτη. Και που δεν έπαιξε τον τελικό μέσα στην έδρα της παρόλο που όλα τα παιχνίδια τα είχε δώσει στην έδρα της, με "απόφαση" της ΟΥΕΦΑ την τελευταία στιγμή.  Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην χώρα της τα τελευταία δέκα χρόνια. Ομάδα που προέρχεται από την ΟΥΓΓΑΡΙΑ. Αυτό φτάνει νομίζω.

Την ΟΥΓΓΑΡΙΑ που η μικτη αθηνών των φορτουνομπουχαλάκηδων έχασε εκεί και στην Αθήνα έκανε μία κεφαλιά και έβαλε ένα γκολ.

Αυτά είναι στοιχεία που δεν κάνουν υπερομάδα την Βίντι, αλλά κάνουν εξαιρετικά γραφικό όποιον την αποκαλεί "χωριό".

Και τι φάνηκε από τα παιχνίδια με τον χάρτινο θίασο;

Ότι είναι μία πολύ σκληρή ομάδα με πολύ καλές ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ αρετές και με πολύ καλό στήσιμο από τον προπονητή της.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε σε 180 λεπτά καθαρή φάση ΕΞΥΨΩΝΕΙ την έστω, έξτρα αμυντικογενή τακτική της, δεν την υποβιβάζει σε αμελητέα ποσότητα.

Αλλά όλα αυτά μπροστά στο "μεγαλείο" του χάρτινου θιάσου είναι ... ασήμαντα.

Το σημαντικό είναι ότι πρέπει "ν' απαξιωθεί" , "να λοιδωρηθεί" και " να αυτομαστιγωθεί" ο ΠΑΟΚ.

Και πέφτεις φίλε μου ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην παγίδα και τρως όλο το τυράκι αμάσητο.

Απλά είναι τα πράγματα. Η Βίντι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από τον χάρτινο θίασο και ΑΔΙΚΩΣ και με ΣΤΗΜΕΝΟ τρόπο δεν παίζει στους ομίλους του τσ.λου και νίκησε τον ΠΑΟΚ γιατί εσύ αλλά και η ΠΑΕ και ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, υποτίμησαν η μάλλον δεν αξιολόγησαν σωστά το μέγεθός της και τις αρετές της. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΜΑΔΑ. (Πέραν του ότι στην Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ έπαιξε για 60 λεπτά με 10 παίκτες )

Και φτάνουμε στο τελευταίο που βγάζει και το τεράστιο γέλιο. Απεφάνθησαν τα ΑΡΔάκια ότι "ο ΠΑΟΚ παράτησε την Ευρώπη για το πρωτάθλημα"

Δηλαδή για να καταλάβω: αν ο ΠΑΟΚ "παράτησε" την Ευρώπη δεν σημαίνει ότι δεν έδωσε σημασία στα δυο παιχνίδια με την Βίντι;

Εσείς λοιπόν ρε νούμερα κάνετε συγκρίσεις σε παιχνίδια που ΑΠΟΔΕΧΕΣΘΕ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε σημασία; Ποια η αξιοπιστία αυτών των ... συγκρίσεων;

Και συνεχίζουν τα ΑΡΔάκια:"τωρα που ο ΠΑΟΚ είναι με το 1,5 πόδι εκτός Ευρώπης".

Λοιπόν αγαπητά ΑΡΔάκια:

Ο ΠΑΟΚ, όντας η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (το γιατί θα το πούμε άλλη φορά) δεν είναι μέγεθος που μπορείτε να κατανοήσετε, να εκτιμήσετε και να αξιολογήσετε, ούτε αθλητικά, ούτε κοινωνικά, ούτε ποδοσφαιρικά.

Και δεν μπορείτε, γιατί πολύ απλά δεν έχετε τα νοητικά δεδομένα. Είναι σαν να ζητάς από υπολογιστή που δεν έχει internet, να παίξει τα στιγμιότυπα από τον τελικό της Βίντι.

Εμείς εδώ λοιπόν σας τα προσφέρουμε και τα λέμε πάλι σε 18 βράδια.

Να είστε εδώ όμως , μην κρυφτείτε...

Διαβάστε ακόμη...