Γιατί τρέχουν;

Μπορεί να σας κουράσω γιατί δεύτερος arkadopontios μέσα σε 24 ώρες ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ αλλά θέλω να σας έχω ΠΛΗΡΩΣ ενημερωμένους για τεκταινόμενα στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Γιατί τρέχουν;

Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι ο Γκιρτζίκης θα προκηρύξει εκλογές την 1-10-2016 γιατί υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Έχει εκδοθεί ένα παραπεμπτικό βούλευμα για κακούργημα με εμπλεκόμενους μπουμπούκια της ΕπΟ.

Στο Καταστατικό της ΕΟ στο παράρτημα Α άρθρο 1 β στο τέλος ορίζονται τα εξής; "Σε περίπτωση παραπομπής με αμετάκλητο δικαστικό βούλευμα των ως άνω προσώπων, η Εκτελεστική Επιτροπή υποχρεούται να αποφασίζει περί της αναστολής ή μη της συμμετοχής τους."

Προσέξτε τώρα τι γίνεται. Όλα τα λεφτά είναι η λέξη αμετάκλητο!

Πότε ένα βούλευμα είναι αμετάκλητο;; όταν δεν έχει ασκηθεί αναίρεση στον Άρειο Πάγο. Οι παραπεφθέντες ΔΕΝ μπορούν ν' ασκήσουν αναίρεση γιατί η σχετική διάταξη έχει καταργηθεί από το 2010. Μπορεί ν' ασκήσει άλλος αναίρεση; Μόνο ο Εισαγελεύς του Αρείου Πάγου μέσα σ' ένα μην από την έκδοση του βουλεύματος.

Πότε εκδόθηκε το βούλευμα; Πιθανολογείται σφόδρα ότι έχει εκδοθεί μέσα στον Αύγουστο. Όμως ο Αύγουστος ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ στην προθεσμία του μηνός. Πότε ξεκινά ο μήνας; Την 1-9-2016. Και πότε εκπνέει; Την 31-9-2016.

Αν λοιπόν μέχρι την 31-9-2016 δεν έχει ασκηθεί αναίρεση από τον Αρειο Παγο, που είναι το πιο βέβαιο, τότε το βούλευμα είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ.

Άρα τότε ενεργοποιείται η διάταξη του καταστατικού που λέγαμε πιο πάνω και θα πρέπει ν' αποφασισθεί «η αναστολή η μη της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τους στα όργανα της ΕΟ»

Οπότε τότε ξεκινάνε τα όργανα. Ποιος θ' αποφασίσει γι' αυτό; Οι υπόδικοι θ' αποφασίσουν για τον εαυτό τους;

Οπότε εκλογές την 1-10-2016 για να μην προλάβει να γίνει τίποτα...

Όποιος δε σας πεί ότι πρέπει να κηρυχθούν έκπτωτοι σύμφωνα με διάταξη του Ν.2725/99 (άρθρο 3) που θέλει προθεσμία μέχρι 15 ημέρες από την επίδοση του αμετακλήτου βουλεύματος, είναι τουλάχιστον ύποπτος γιατί έτσι ΔΙΝΕΙ χρόνο στους λεβέντες που βιάζονται.

Όλα τα λεφτά είναι η 1-10-2016. Τότε το πρώτο λεπτό της 1-10-2016 πρέπει να τεθεί θέμα ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ του καταστατικού, αλλιώς ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αν περάσει αυτή ημερομηνία άπρακτη και κυρίως αν περιμένουν να κηρυχθούν έκπωτοι, το ΤΡΕΝΟ ΧΑΘΗΚΕ.

Αυτά και συγγνώμη για την ταλαιπωρία...

Διαβάστε ακόμη...