ΠΑΟΚ ενωμένος, ποτέ νικημένος!

Mετά από ένα 15νθήμερο, που ανέκυψαν ζητήματα εσωτερικής φύσεως που ταλάντευσαν την μέχρι τότε αδιατάρακτη ενότητα, είμαστε υποχρεωμένοι ενόψει του μισητού αντιπάλου της Κυριακής (διότι "το μόνο
Αναγνώστες
ΠΑΟΚ ενωμένος, ποτέ νικημένος!

που θυμάμαι από παιδί μικρό...") να απευθύνουμε έκκληση ενότητας και συσπείρωσης, μιας και ο πόλεμος εξ'Αθηνών ήταν, είναι και θα'ναι διαρκής, άλλοτε φανερός, άλλοτε όχι, με στόχο να εμποδιστεί η ομάδα μας να φθάσει στην κορυφή.

Τα λάθη είναι αναπόφευκτα σε ζωντανούς ανθρώπους, πόσω μάλλον σε πολυοργανισμούς,όπως ο ΠΑΟΚ. Απλά, προβληματίζει η επαναλαμβανόμενη λαθεμένη τακτική στον μεταγραφικό σχεδιασμό, με την απόκτηση παικτών, εκ προοιμίου ακατάλληλων για τον ΠΑΟΚ που ποθούμε.

Δεν καταπίνουμε αμάσητα τα διαφαινόμενα μανατζερικά παιχνίδια, που παίζονται στις πλάτες του συλλόγου μας, αλλά χάριν της ενότητας, δε χρειάζεται να εμβαθύνουμε σε κάποιες τρανταχτές περιπτώσεις (κι είναι πολλές αυτές ΚΑΙ φέτος, όπως π.χ.η απόκτηση και δη με τεράστια συμβόλαια παικτών, όπως οι Χατσερίντι, Βέρνμπλουμ ή η αδυναμία λύσεως συμβολαίων παικτών ανενεργών, όπως οι Λεβέκ, Γλύκος ή ο δανεισμός παιδιών που θ' άξιζαν κάποιων ευκαιριών, όπως οι Λάμπρου, Γιαννούλης).

Επίσης, να αναφέρουμε στα λάθη που προκάλεσαν ένταση και γκρίνια στις τάξεις του ΠΑΟΚτσήδικου λαού εντάσσονται συμβάντα στις μέρες της ΔΕΘ:

1ον: η δωρεά της αποσυρμένης φανέλας με το Νο12 στον Καμμένο και 2ον: η υποδοχή του Κούδα στον Κούλη στο περίπτερο της ΔΕΘ!!!

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι οι διοικούντες κατανόησαν καλά τις γκέλες στις οποίες υπέπεσαν, εκτεθειμένοι στην ιστορία του Δικεφάλου, που ΠΡΕΠΕΙ να'ναι και να παραμένει φανερά αμέτοχος των πολιτικών διεργασιών προς άγραν ψήφων πολιτικών καταδικασμένων από την ανειλικρινή, αναξιόπιστη πορεία τους και πολλάκις δουλοπρεπή σε συμφέροντα αντίθετα του συλλόγου μας.

Στο αγωνιστικό μέτωπο τώρα, είχαμε την ατυχή συγκυρία να μαζευτούν σε 10 μέρες παιχνίδια με 4 εμπορικούς αντιπάλους, που η επιθυμία για νίκη ήταν μεγάλη, αλλά σε περίοδο που η ομάδα δείχνει χωρίς φρεσκάδα και εμπνεύσεις, πλην ατομικών εξαιρέσεων, που ήταν και η αιτία (αυτές οι εξαιρέσεις παικτών, όπως ο Μπίσεσβαρ στο Ηράκλειο, ο Πριγιοβιτς με την χάρτινη) να κερδηθούν βαθμοί.

Κι εδώ μπορούμε να βρούμε άλλοθι, μιας και η προετοιμασία σε πρώτο βαθμό αποσκοπούσε στο να βρεθεί η ομάδα στη μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ, πράγμα που πέτυχε σε σημαντικό βαθμό, αδειάζοντας όμως στη συνέχεια. Περιμένουμε, να ξαναβρει τη φλόγα του περσινού τελικού κυπέλου και του καλοκαιριού.

ΥΓ. Σημαντική και χαροποιεί τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό η εξέλιξη με το θέμα Ουάρντα, στον οποίο δόθηκε συγχωροχάρτι για την ανώριμη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του προ εβδομάδας. Να μη ξεχνάμε, ότι πρόκειται για ένα παιδί 25χρονών, προερχόμενο από χώρα που δεν ταυτίζεται το ποδόσφαιρό της με αυστηρό επαγγελματισμό, όπως θυμόμαστε και από περιπτώσεις συμπατριωτών του παλιότερα. Πέρα απ'αυτό, κατά τη γνώμη πολλών και τη δική μου, ο mvp του περσινού πρωταθλήματος που απογείωσε μία μικρομεσαία ομάδα με πορεία πρωταθλητισμού ως τον Μάρτη, έχει αξιοζήλευτα ποδοσφαιρικά στοιχεία που πρέπει να αξιοποιηθούν και φυσικά αξίζει θέσης στην 11άδα

ΥΓ1. Κατάλαβε κανείς κάτι για τα προχθεσινά εκτός Τούμπας επεισόδια; Από την άλλη διαβάζουμε για τα 2,7 εκ.που κλήθηκε να πληρώσει για πρόστιμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο την τελευταία 6ετία επί Ιβάν και προβληματιζόμαστε...

ΥΓ.2. Εκείνο που μένει από τον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου, πέρα από το ότι πήραν υπόσταση οι συμπολίτες, ότι ο Λουτσέσκου πρέπει να κατάλαβε, ότι δε βγαίνει από τη μύγα ξύγκι, κάποιοι παίκτες που επί Παντελάκη δε θα περνούσαν ούτε για έξω φυλαρούχοι, πολύ απλά δεν κάνουν. 

-Αποσυμπίεση με νίκη στο τηγάνι!

-Aναμονή βελτίωσης της απόδοσης παλιών και καλύτερης αφομοίωσης των νεοπακτηθέντων!

-Γόρδιος δεσμός με τα πρόστιμα:2,7εκ. μόνο την τελευταία 6ετία...

Άντε ΠΑΟΚάρα και με το διπλό την Κυριακή!

Διαβάστε ακόμη...