Υποκριτές...

Τώρα τον θυμηθήκατε τον ΠΑΟΚ;
New Yorker
Υποκριτές...

Παρακολουθώ μια κίνηση τελευταία από την πλευρά των ερυθρόλευκων και όχι μόνο, ΑΡΔ να εκθειάσουν την ομάδα μας. Να παρουσιάσουν τον ΠΑΟΚ ως διεκδικητή του πρωταθλήματος, ως η ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον γαύρο και τέτοια παρόμοια.

Oι καλές εμφανίσεις της ομάδος με Ξάνθη και Άρη δημιούργησαν ευφορία, και ανησυχία, αντίστοιχα, αλλά εγώ δεν τρώω το παραμύθι.

Το ενδιαφέρον των γαύρων είναι υποκριτικό.

Τώρα τον θυμηθήκατε τον ΠΑΟΚ ρε λαμόγια;

Τώρα γίναμε συνδιεκδικητές;

Πόσο υποκριτές είστε.

Έχετε τόση υπεροψία που πιστεύετε ότι θα πάρετε το πρωτάθλημα περπατώντας και για αυτό αναζητείται το θύμα που θα πάρει την δεύτερη θέση. Το κορόιδο που θα σας πλησιάσει στην στροφή προτού περάσατε την γραμμή του τερματισμού.

Ο «αιώνιος» τους πνέει τα λοίσθια και για αυτό ψάχνουν το αντίπαλο δέος αλλού. Ποιος; Ο γαύρος.

Η μόνη ομάδα που μπαίνει στο C.L. με μέσο και βγαίνει με την αξία της.

Ακούω δηλώσεις παικτών μας ότι μπορούμε το πρωτάθλημα, ότι θα το κυνηγήσουμε. Αν μπορούμε θα το δείξει το μέλλον.

Εγώ λέω: χαμηλά την μπάλα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Κερδίσαμε μερικές μάχες όχι τον πόλεμο. Η ομάδα τώρα φτιάχνεται και παρόλο που οι οιωνοί είναι παρά πάνω από καλοί, δεν φτάσαμε στην Ιθάκη ακόμα.

Όλοι τα κεφάλια κάτω, πολλή δουλειά και άναμα λαμπάδας στο ύψος του Σαββίδη κάθε Κυριακή.

Τα καλύτερα έρχονται, αλλά θα πάρει λίγο καιρό ακόμα. Υπομονή και ταπεινότητα. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Όσο για τους γαύρους ένα έχω να πω:

- Ο εφιάλτης σας τώρα ξεκινά και δεν θα τελειώσει ποτέ. Το γέλιο θα σας κοπεί σύντομα, αλλά όχι όταν θέλετε εσείς. Όταν ξυπνήσει ο αετός. Όταν η αξία θα κερδίσει το μέσο.

Η ιστορία περιμένει να γραφτεί σύντομα.

Φιλικά
NewYorker

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...