Ριζικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ από Σαββίδη

Μάθετε σε αποκλειστικότητα τις ριζικές αλλαγές που ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.
New Yorker
Ριζικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ από Σαββίδη

Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος NewYorker επιστρέφει με αποκλειστικότητα και σας παρουσιάζει τι έμαθε από μυστικές συνομιλίες του Ιβάν Σαββίδη με την διοίκηση και τους συνεργάτες του. Η συνάντηση αφορούσε τις ριζικές αλλαγές που ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και θα υλοποιηθούν άμεσα.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

......
Η επίσημη γλώσσα της ομάδας στο εξής θα είναι η ποντιακή. Προπονητές, παίκτες και διοίκηση θα αρχίσουν άμεσα ιδιαίτερα μαθήματα και ειδικά οι ξένοι παίκτες θα κάνουν διπλά σεμινάρια από ειδικούς γλωσσολόγους. Η ποντιακή θα χρησιμοποιείται σε όλη την έγγραφη επικοινωνία της ΠΑΕ καιστις ανακοινώσεις του γηπέδου.

Επίσης,τα ονόματα των παικτών στις φανέλες θα διασκευαστούν στην ποντιακή:
Π.χ. η φανέλα του Γκαρσία θα γράφει «Παυλόπον», του Σαλπιγγίδη «Τεμέτερον», του Πέλκα «Πουλόπον» και τα λοιπά...

......

Για να λυθεί το πρόβλημα των τζαμπατζήδων που μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, η ΠΑΕ θα θεσπίσει μια νέα υπηρεσία «CommunityService» η οποία θα έχει ως εξής.
Ειδικές κάμερες σε όλο το γήπεδο θα φωτογραφίζουν τους τζαμπατζήδες και με το τέλος του αγώνα θα απαγορεύεται η έξοδος τους από το γήπεδο αν δεν:
- Σκουπίσουν και καθαρίσουν όλες τις κερκίδες.
- Σφουγγαρίσουν και απολυμάνουν τις τουαλέτες.
- Κουρέψουν το γκαζόν και γράψουν τις λευκές διαχωριστικές γραμμές.
- Πλύνουν τις στολές και τα άπλυτα των παικτών.
Στην προσπάθεια της ΠΑΕ να συνετίσει τους εν λόγω κυρίους, θα τους προμηθεύει με ειδική κάρτα «CommunityServiceRewards» όπου ο κάτοχος θα παίρνει πόντους κάθε φορά που η υπηρεσία του κρίνεται ικανοποιητική. Στους 10 πόντους θα του χορηγείται δωρεάν εισιτήριο για τον επόμενο φιλικό αγώνα της ομάδας.

......

Τέλος, για να λυθεί το πρόβλημα των δημοσιογράφων που γράφουν ή λένε ότι θέλουν για τον ΠΑΟΚ (η λέξη γράφεται και ως ΑΡΔ και προφέρεται ως αρχ...δια με δύο χ), θα θεσπιστεί ΠΑΟΚόσημο. Αυτό θα είναι τίμημα το οποίο θα χρεώνεται σε κάθε έντυπο, online κείμενο, εφημερίδα, περιοδικό, ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή που αναφέρει έμμεσα ή άμεσα την ομάδα.

Έτσι λοιπόν απαγορεύεται η αναφορά του ονόματος του ΠΑΟΚ χωρίς το κατάλληλο τίμημα και οι παραβάτες θα διώκονται αυστηρά. Πήρε το αυτί μου ότι το τίμημα θα είναι διπλάσιο στους ΑΡΔ της πόλης της Θεσσαλονίκης και από την Λάρισα και κάτω.
Για τους παραβάτες του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης θα χρησιμοποιηθεί ειδική τεχνολογία που θα κάνει «μπιπ» κάθε φορά που ακούγεται η λέξη ΠΑΟΚ ενώ η οθόνη θα παρουσιάζεται επεξεργασμένη και θολή όπου εμφανίζεται η λέξη ή το σήμα της ομάδος.

......
Αυτά για την ώρα..
Πήρε το αυτί μου κάτι μέτρα για την καταπολέμηση της προσωπολατρίας. Μόλις μάθω νεότερα θα ενημερώσω.
Φιλικά
NewYorker

Διαβάστε ακόμη...