Την έκανε να μοιάζει ΑΕΚάκι

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα αδέρφια. Μια βδομάδα μάλιστα, η οποία μπαίνει με τον καλύτερο τρόπο κι έχοντας σαν ευχάριστη ανάμνηση όσα ζήσαμε το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα.
Την έκανε να μοιάζει ΑΕΚάκι

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα αδέρφια. Μια βδομάδα μάλιστα, η οποία μπαίνει με τον καλύτερο τρόπο κι έχοντας σαν ευχάριστη ανάμνηση όσα ζήσαμε το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα.

Είναι υπέρτατη ηδονή για τον κάθε ΠΑΟΚτσή όταν ξεπετάει στα γρήγορα τηn AEK και την αφήνει να σέρνεται απλά έχοντας φάει ήδη τα τρία!

Τι βραδιά κι αυτή στην καυτή Τούμπα;  Ούτε άγχος για το αποτέλεσμα, ούτε γκρίνια για την εμφάνιση, ούτε κόντρα με συνοπαδό, τίποτα, όλα ήταν υπέροχα και κρίμα που η ΔΕΗ στη φάση των περικοπών δεν έσβησε τα φώτα στην Τούμπα για να ανάψουμε όλοι τα κεράκια και να κάνουμε την ατμόσφαιρα ακόμη πιο ρομαντική για τον Μαστροκώστα και την παρέα του.

Πέρυσι ζητούσε αντιμετώπιση ισάξια της αξίας του ίδιου και της ομάδας του, δεν μπορεί πάντως να μην νιώθει... γεμάτος από τη φιλοξενία που έτυχε φέτος ο ίδιος, ο Χιμένεθ και ο υπόλοιπος θίασος! Από όλα είχε ο μπαξές. Μέχρι κι ο Ετό,  νόμιζα ότι ήταν ο Ντάνι Άλβες και θαμπώθηκα από αυτά που έβλεπα. Αλλά έτσι είναι, μία μεγάλη ομάδα οφείλει να συμπεριφέρεται και να περιποιείται καταλλήλως τη φιλοξενούμενη της όπως της αρμόζει...

Όλη τη βδομάδα μας πληροφορούσαν οι φυλλάδες τους ότι η Κούλα έρχεται αήττητη στην Τούμπα και πως έχοντας την ψυχολογία αλλά και την παράδοση με το μέρος της (!) θα περάσει αέρα από το.. «εξοχικό» της. Ξέχασαν όμως να θυμίσουν τους αναγνώστες τους ότι ο ΠΑΟΚ είναι μανούλα σε.. ξεπαρθενιάσματα! Όταν υπάρχουν εγκαίνια και αήττητες ομάδες, ο Κλάους και η παρέα του νιώθουν ότι βρίσκονται στο σπίτι του Χιου Χέφνερ και «σκοράρουν» κατά ριπάς .

Οφείλουμε να αφήσουμε  την αναμέτρηση με την κούλα, για να ασχοληθούμε με τη ρωσίδα στο Καζάν. Ματς το οποίο θέλει τεράστια προσοχή αλλά που με εμφανίσεις όπως η χθεσινή με κάνουν να πιστεύω ότι και την Τσέλσι να είχαμε απέναντι μας, θα την κοντράραμε...

Πάντως έχω την απορία γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση ακόμη η ΠΑΕ για να μας ενημερώσει για την εβδομάδα γαστρονομίας που διανύουμε. Δεν είναι δυνατόν να παίζεις με Καζάν και γαύρο και να μην έχεις ως τίτλο τον Τσελεμεντέ που Πάμπλο. Μια πρόταση που θα μπορούσα να κάνω είναι να συντάσσω εγώ την ανακοίνωση κι αν αρέσει στην ΠΑΕ να την βγάλει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΡΙΑΜ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΓΑΥΡΟΣ ΠΛΑΚΙ, ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ, ΓΑΥΡΟΣ ΨΗΤΟΣ.. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!»

Τύφλα να έχει ο Μαμαλάκης δηλαδή.. Με τέτοιες ομάδες είναι λογικό να μας τρέχουν τα σάλια, αλλά με εμφανίσεις όπως η χθεσινή είναι επίσης λογικό να μας ανοίγει και η όρεξη για κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ειδικά όταν μάστερ σεφ είναι ο μετρ του είδους Λάσλο Μπόλονι ο οποίος μέχρις στιγμήν έχει αναδειχθεί σε κορυφαίος πορτοφολάς στον πάγκο έχοντας κλέψει αρκετά πορτοφόλια αντιπάλων προπονητών και περιμένοντας τα επόμενα παιχνίδια για να συνεχίσει το έργο του!

Για να σοβαρέψουμε λίγο, θα πρέπει να πούμε πως όσα βλέπουμε έχουν υπογραφή Μπόλονι. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα ακόμη δεν ήρθαν. Χαίρομαι που οι παίκτες της ομάδας κρατούν χαμηλό προφίλ και ταπεινότητα και δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα. Και χαίρομαι που μετά από πολύ καιρό αυτή η ομάδα εμφανίζει κι επιθετικές αρετές!

Αν, όπως λένε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τα μέχρι τώρα στοιχεία που ανέδειξε η ομάδα, με κάνουν να κοιτάζω το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Δεν είναι μόνο η νίκη και η ξεπλήρωση ενός γραμματίου προς την κούλα αυτά που μένουν, είναι και το γεγονός ότι αυτή η ομάδα βρήκε επιτέλους τα πατήματα και την αυτοπεποίθηση της. Είναι το γεγονός ότι επιτέλους έδειξε να ξεφεύγει από τα στενά όρια του συντηρητικού παιχνιδιού και να καταθέτει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποιότητα, εμπειρία και ταχύτητα, στοιχεία που αναγάγουν την ομάδα σε σκληρό και υπολογίσιμο αντίπαλο από όλους.

Εύχομαι η ομάδα να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί κι ελπίζω ότι με την πάροδο του χρόνου να δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα φέτος! Θέλω να πιστεύω, επίσης, ότι και η Τούμπα θα παραμείνει ίδια κι αυτή στη συνέχεια. Χάρηκα που από μόνοι μας σε αρκετές περιπτώσεις προστατεύσαμε την ίδια μας την ομάδα και χάρηκα ακόμη περισσότερο που πλέον όλο και περισσότεροι αρχίζουν να εναρμονίζονται με το νόμο της Τούμπας που έχει ως μότο φωνή από το 1' ως το 90', αν κι έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσουμε για να πούμε ότι είμαστε ευτυχισμένοι από το επίπεδο της κερκίδας!

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ψυχολογία όλων μας με τη νίκη κόντρα σε μία απίστευτα δύσκολη ομάδα τα τελευταία χρόνια για εμάς, με αυτό τον εμφατικό τρόπο. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα, και περιμένουμε λίγα λόγια και πολύ δουλειά για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.. Καλή επιτυχία στην κρύα Ρωσία και στη συνέχεια... Κάντε το όπως το 2010!

Διαβάστε ακόμη...