Η εμφάνιση-"μήνυμα" και η ιστορία των 12 ημερών

Εύκολο απόγευμα είχε χθες ο ΠΑΟΚ στο Ζηρίνειο, καθώς επικράτησε με 0-3 επί της Κηφισιάς και ξεκίνησε με το δεξί το 2ο μισό της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος.
Κουβανός Κουβανός
Η εμφάνιση-"μήνυμα" και η ιστορία των 12 ημερών

Ένα απόγευμα που έκανε εύκολο ο ίδιος ο ΠΑΟΚ όπου με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κυριάρχησε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Κυριάρχησε στο μπλοκ έχοντας τη συμμετοχή όλων των παικτών στο kill block (Μπράουν 4 μπλοκ, Πετρέας 2 μπλοκ, Κουμεντάκης 1 μπλοκ, Μπαρνς 1 μπλοκ, Ούντρις 3 μπλοκ, Ουολς 2 μπλοκ, Σωτηρίου 2 μπλοκ) αλλά και στα "σπασίματα" των επιθέσεων, γεγονός που οδήγησε στην κάκιστη επιθετική επίδοση των γηπεδούχων πετυχαίνοντας μόνο 17 πόντους από επιθέσεις.

Είχε σε μια πολύ καλή επιθετική μέρα όλα τα όπλα του με τον Ούντρις να έχει το εκκωφαντικό 71% (22/31 επιθέσεις), τον Μπαρνς με 61% (8/13 επιθέσεις) και τον Μπράουν να τελειώνει τις 5 από τις 6 επιθέσεις που πήρε, ενώ οι Κουμεντάκης και Πετρέας μπορεί να πήραν λίγες προσπάθειες αλλά τις ολοκλήρωσαν ουσιαστικά. Πίεσε πολύ από το σερβίς και παρά τα αρκετά χαμένα σερβίς, "χάλασε" την αντίπαλη υποδοχή καταστρέφοντας την ανάπτυξη της Κηφισιάς και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες του ΠΑΟΚ τελείωναν κατευθείαν τις επιθέσεις στο φιλέ.

Τέλος είχε πολύ καλά ποσοστά στην υποδοχή όπου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από το σερβίς των γηπεδούχων με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις έχοντας σε καλή μέρα τους Κοκκινάκη, Κουμεντάκη και Μπαρνς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε μια εμφάνιση που είχε ένα μήνυμα. Ότι το Κύπελλο ήταν η αρχή. Η αρχή να επανέλθει ψυχολογικά και αγωνιστικά και να φωνάξει παρών στα παιχνίδια που ακολουθούν. Άφησε το Κύπελλο στην άκρη, δεν υποτίμησε τον αντίπαλο και τις απουσίες του και έκανε μια εμφάνιση που έδειξε χαρακτήρα και ότι δεν έχει ξεγραφτεί από τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Μια εμφάνιση από όλους τους παίκτες που δείχνουν ότι στην κρισιμότερη καμπή της φετινής χρονιάς είναι έτοιμοι να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος. Μια εμφάνιση από τον προπονητή που δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τελειώσει με το Κύπελλο αλλά πλέον ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι οι εναπομείναντες τίτλοι της χρονιάς, το Πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ.

Και μάλιστα η ιστορία θα γραφτεί σε 12 μέρες. 12 μέρες που θα έχει 3 παιχνίδια. Στις 13 Απριλίου με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στις 16 με τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι και στις 20 με το Φοίνικα Σύρου στο "Δημήτριος Βικέλας". 3 παιχνίδια, μια ιστορία. Το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής θα δείξει το αν ο ΠΑΟΚ είναι οριστικά στο κυνήγι του Πρωταθλήματος και τα παιχνίδια της 8ης και 9ης αγωνιστικής θα αναδείξουν τον Πρωταθλητή της περιόδου 2021-2022.

Ο ΠΑΟΚ υγιής και σοβαρός έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει μια μεγάλη ανατροπή και ότι δεν είναι τυχαία στο επίπεδο που βρίσκεται, αλλά μέσω της προσπάθειας των ικανών παικτών του και του αρχιτέκτονα των επιτυχιών του.

Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ. Ο ΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ!!

ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο στα ΠΑΟΚτσάκια που πήγαν στο κλειστό του Ζηρινείου να φωνάξουν για την ομάδα. Οι παίκτες και ο προπονητής παίρνουν δύναμη από το λαό και δεν πρέπει να παίζουν ποτέ μόνοι!

Υ.Γ.2. Άκουσε πάρα πολλά (όπως και όλοι οι παίκτες), αλλά είναι εδώ και ήρθε για να μείνει. Ο Ράιλι Μπαρνς συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και μετά το Κύπελλο συνέβαλλε και στην άνετη νίκη του ΠΑΟΚ χθες με μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο Καναδός πλέον δείχνει ότι έχει "κουμπώσει" στο σύνολο και έχει βοηθήσει στην επιθετική άνοδο της ομάδας από τις θέσεις των ακραίων. Έκανε μεγάλο δρόμο για να επανέλθει από την αγωνιστική του απραξία και δείχνει ότι δε βρέθηκε τυχαία στο Ιταλικό Πρωτάθλημα και στην Εθνική Καναδά.

Υ.Γ.3. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στα τμήματα του Α.Σ. για να φέρνουν τίτλους στον ΠΑΟΚ και να κάνουν εμάς όλους υπερήφανους. Αξίζουν τη στήριξή μας!!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...