ΠΑΟΚ - ΟΦΗ με τη γλώσσα των αριθμών

Βλέποντας το match report φαίνεται πως κάναμε ένα καλο παιχνιδι, ακομα και στο χαμενο 2ο σετ τα υπολοιπα νουμερα ειναι καλα (υποδοχη, σερβις) εκτος βεβαια της επιθεσης με 42% αλλα και 5 λαθη (τα περισσοτερα σε σετ).
Miburosaito
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ με τη γλώσσα των αριθμών

1. Φοβερή απόδοση απο τον Κοκκινακη (και παλι), ειτε παιζει απεναντι σε καλη ειτε σε κακη ομαδα, δεν καταλαβαινει τιποτα, κανει φοβερη σεζον... Καλη υποδοχη γενικα απο την ομαδα (και σταθερη σε ολα τα σετ χωρις μεγαλη διακυμανση)

2. Το σερβις μας ηταν πολυ καλο σε σχεση με προηγουμενα παιχνιδια, 6 ασσοι / 16 λαθη ειναι καλη αποδοση σε σχέση με τον μέσο ορο του ΠΑΟΚ από τη γραμμή του σέρβις

3. Αν προσεξουμε τις περιστροφες στο 2ο σετ ο Καλμα κανει δοκιμη με Γουολς - Μπαρνς - Γατση αντι για τη τριπλετα που εχει στα αλλα σετ με τον Γουολς μαζι με Μπραουν - Κουμεντακη.
Ισως για αυτο και εχασε το ρυθμο η ομαδα;

Παντως παραπλησια αλλαγη στη τριπλετα την δοκιμασε και στο 2ο σετ με τον βαζελο μετα που χασαμε το πρωτο σετ (βεβαια εκει ειχαμε Πετρεα αντι Γατση και Κουκλινσκι αντι Μπαρνς).

Καλα κανει και δοκιμαζει σε τετοια ματς, οσο παιρνει τα τριποντα καλα κανει και δοκιμαζει :)

4. Ήμασταν εξαιρετικοί και σε side-out και σε μπλοκ-αμυνα, εχοντας κανει ομως 27 λαθη (εναντι 26 του ΟΦΗ)

5. Συνηθως ο ΠΑΟΚ εχει καλυτερα νουμερα σε επιθεσεις μετα απο αρνητικη υποδοχη λογω Γουολς, σημερα ομως ο Γουολς τα πηγε χειροτερα απο τον αντιπαλο πασαδορο.

Η επίθεση μετα απο θετικη υποδοχη βεβαια ειναι μια χαρα (63%) αλλα οσα λαθη ειχαμε εμεις (5+1) τοσα ειχε και ο αντιπαλος (3+3).

Η μεγαλη διαφορα των πασαδορων χτες ομως ειναι σε επιθεσεις μετα απο αμυνα, οπου είχαμε πολύ καλύτερη επίθεση και καναμε και λιγοτερα λαθη.

6. Ο Μπαρνς δείχνει να ειναι καλος παιχτης, ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Καλμαζιδη ειναι αυτο, καθως το βαθος του παγκου ειναι πολυτιμο για μια ομαδα που θελει να παρει πρωταθλημα. Συνεχιζουμε σε 3 διοργανωσεις αρα υπαρχουν αρκετα ματς να βοηθησουν ολοι οι παιχτες!

Διαβάστε ακόμη...