Τεράστιο διπλό στην Αθήνα!

Μεγάλο διπλό για την ομάδα πόλο, που επικράτησε στο Κολυμβητήριο Γουδή του Παναθηναϊκού με 10-13, για τον πρώτο αγώνα των θέσεων 3-4 της Α1 ...
Τεράστιο διπλό στην Αθήνα!
Photo Credits: @acpaok.gr facebook

Ισορροπημένα ξεκίνησε το πρώτο οκτάλεπτο με τις δύο ομάδες να πετύχουν από δύο τέρματα εναλλάξ, με Νταλάπα να ισοφαρίζει σε 1-1 και Κεχαλάρη σε 2-2. Ο Δικέφαλος με Τσολακούδη πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε το προβάδισμα, κλείνοντας έτσι το οκτάλεπτο μπροστά με 2-3. 

Κυρίαρχος ήταν ο ΠΑΟΚ Domus Ergo στο δεύτερο οκτάλεπτο, καθώς με Κόουπμαν, Ντέλιτς και Σαλέχ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα, 2-6. Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 3-6, τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο. 

Με την ίδια διάθεση συνέχισαν οι «ασπρόμαυροι» και στο τρίτο οκτάλεπτο, καθώς με γκολ των Νταλάπα και Καπράγκου, αύξησαν περισσότερο την διαφορά, 3-8. Ο Παναθηναϊκός μείωσε, 5-8, ωστόσο Π. Προσινικλής έκανε το 5-9. Με γκολ του Τσολακούδη ο Δικέφαλος διατήρησε στη συνέχεια την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων, 6-10, με το τελικό σκορ να είναι 7-10. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ένα 0-3 σερί υπέρ του ΠΑΟΚ Domus Ergo έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα, 7-13, τα γκολ πέτυχαν οι Τσολακούδης, Καρατζάς και Κεχαλάρης. Οι «πράσινοι» απάντησαν με 3-0 σερί, διαμορφώνοντας το 10-13, το οποίο έδωσε μία μεγάλη νίκη στον Δικέφαλο. 

Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 20:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, όπου με νίκη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κατακτά την τρίτη θέση και την έξοδο στο LEN Champions League. 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 4-4, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 2, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής, Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 3, Ξυλάς, Ντέλιτς 1, Προσινικλής Π. 1, Κόουπμαν 1, Μπιμπλιάς, Σιορδίλης, Σαλέχ 1, Καρατζάς 1. 

Διαβάστε ακόμη...