Ώρα Κυπέλλου! ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΟΣΦΠ

Για την προημιτελική φάση του Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 14:00, στο Κολυμβητήριο Λαιμού, τον ΟΣΦΠ.
Ώρα Κυπέλλου! ΠΑΟΚ Domus Ergo-ΟΣΦΠ

Οι παίκτες του Δικεφάλου μετά την τεράστια πρόκριση στις «4» καλύτερες ομάδες της Α1 και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, συμμετέχουν σε μία γιορτή του ελληνικού πόλο, τον θεσμό του κυπέλλου, θέλοντας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του KOE TV, στο YouTube. 

Για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Domus Ergo στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο προπονητής του Δικεφάλου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δίνουμε το παρών στην μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής υδατοσφαίρισης, διότι μέσα σ' ένα τριήμερο και σε μία μόνο πισίνα θα δώσουν το παρών οι οκτώ καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, άρα και όλος ο κόσμος ο οποίος ασχολείται με το άθλημα μας στην Ελλάδα θα είναι εκεί. Θα είναι ένα πολύ όμορφο τριήμερο για όλους τους συμμετέχοντες. Εμείς συμμετέχουμε για να δώσουμε τον αγώνα μας απέναντι σε μία ομάδα η οποία βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης, και σ' έναν αντίπαλο ο οποίος για πρώτη φορά φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις θα είναι άρτιος, χωρίς καμία απουσία. Δεν περιμένουμε κάτι από αυτόν τον προημιτελικό, για να είμαστε ρεαλιστές. Θα παίξουμε, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και σίγουρα για εμάς θα είναι μία πολύ δυνατή προπόνηση για τις επόμενες υποχρεώσεις που έρχονται. Η κληρωτίδα ήταν αυστηρή απέναντι μας. Το παιχνίδι θα είναι μέρος της προετοιμασίας μας ενόψει των ημιτελικών του πρωταθλήματος απέναντι στην Βουλιαγμένη. 

Δεν θα το έλεγα ότι είναι ένα τεστ ετοιμότητας ενόψει των ημιτελικών, διότι μεσολαβεί ακόμα μία εβδομάδα μέχρι να έρθουν εκείνα τα παιχνίδια. Σίγουρα όμως θα είναι μία καλή ευκαιρία για εμένα, ως προπονητής, να δω τον βαθμό ετοιμότητας που έχει η ομάδα μετά τις τελευταίες υποχρεώσεις, μετά από το Πάσχα που παραδοσιακά όλες οι ομάδες κάνουν μία κοιλιά λόγω των εορτών, ομάδες που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως είμαστε εμείς. Από κει και πέρα, στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά αυτό το οποίο επιθυμώ είναι να βγάλουμε διάθεση, όρεξη, ενέργεια, να παίξουμε το παιχνίδι μας, και να ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας σε αυτή την γιορτή. Ανέκαθεν μου άρεσε η διοργάνωση του κυπέλλου, διότι είναι πολύ όμορφο να συμμετέχεις σε μία διοργάνωση με τόσες πολλές ομάδες, και αθλητές υψηλού επιπέδου, και βέβαια με όλο τον κόσμο να σε παρακολουθεί. Πάντα το κύπελλο είναι ξεχωριστή διοργάνωση και πάρα πολύ όμορφη, έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε και εμείς. Να κάνουμε το παιχνίδι μας, και αφού επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη συνεχίζουμε πολύ δυναμικά την προετοιμασία μας για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στην Βουλιαγμένη». 

Διαβάστε ακόμη...