Τρομερή ανατροπή και «μπρέικ» για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Με «μπρέικ» ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo στους προημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών, επικρατώντας στην Αθήνα του Απόλλωνα Σμύρνης με 11-12, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα.
Τρομερή ανατροπή και «μπρέικ» για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!
Photo Credits: @ACPAOK Website

«Μουδιασμένο» ήταν το ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο για τον Δικέφαλο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν με 3-0. Ο Κόουπμαν μείωσε σε 3-1, ο Απόλλων απάντησε, 4-1, με τον Π. Προσινικλή να διαμορφώνει το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 4-2. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η διαφορά διατηρήθηκε στα πρώτα λεπτά για τους γηπεδούχους, 6-3, ωστόσο με δύο γκολ του Κόουπμαν ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μείωσε στο γκολ, 6-5. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 7-5. 

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα των «ασπρόμαυρων» στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον Δικέφαλο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 8-8. Η ισορροπία διατηρήθηκε και στη συνέχεια, με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 11-10. 

Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με εξαιρετική άμυνα κράτησε τον Απόλλωνα στο μηδέν. Οι Κόουπμαν και Π. Προσινικλής έδωσαν το προβάδισμα, 11-12, με το σκορ αυτό να διατηρείται έως το τέλος, και τον Δικέφαλο να παίρνει μία σπουδαία νίκη. 

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 4-5, 0-2

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης Ι. 1, Τσολακούδης, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π. 2, Κούπμαν 4, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1

Διαβάστε ακόμη...