ΠΑΟΚ Domus Ergo - Απόλλων Σμύρνης

Για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Απόλλωνα Σμύρνης.
ΠΑΟΚ Domus Ergo - Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος μετά τη σπουδαία νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 12-9 έκανε σημαντικό βήμα πεντάδας. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 8-13 του Υδραϊκού, και παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 40 βαθμούς.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. Σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίου στον αγώνα της γυναικείας ομάδας στις 13:30 απέναντι στο ΝΟ Χανίων, η είσοδος είναι ελεύθερη με την επίδειξη του εισιτηρίου.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Νάκος Σιορδίλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κόντρα σ' έναν δύσκολο αντίπαλο. Θεωρητικά και σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα, ο Απόλλων Σμύρνης είναι το φαβορί. Εμείς είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την έδρα μας με οποιοδήποτε τρόπο και να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει στον συγκεκριμένο αγώνα. Ας νικήσει ο καλύτερος». 

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
5η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

Διαβάστε ακόμη...