«Αγκάθι» το δεύτερο οκτάλεπτο σε μία εξαιρετική προσπάθεια

Για την 2η αγωνιστική της Waterpolo League γυναικών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχτηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου, τον Πανιώνιο, γνωρίζοντας την ήττα με 10-11.
«Αγκάθι» το δεύτερο οκτάλεπτο σε μία εξαιρετική προσπάθεια
Photo Credits: @acpaok

Στο πρώτο οκτάλεπτο, μπορεί οι φιλοξενούμενες να ήταν εκείνες που άνοιξαν το σκορ, 0-1, ωστόσο με Μπερίκου ο Δικέφαλος ισοφάρισε, και με Καριπίδου Μ. από το σημείο του πέναλτι πήρε το προβάδισμα, 2-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν το προβάδισμα τους με Ούρα, 3-2, ωστόσο οι αντίπαλες με 0-3 σερί διαμορφώσαν το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 3-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν το δικό τους καλό διάστημα. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα και αύξησε την διαφορά, 3-7, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με Καριπίδου Η. και Αρίμα, μείωσε σε 5-7.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος μπορεί να βρέθηκε πίσω με τέσσερα τέρματα 5:43 πριν το τέλος, 6-10, ωστόσο έβγαλε αντίδραση. Με Αρίμα, Κολτσίδα και Ούρα ο Δικέφαλος μείωσε στο γκολ, 9-10. Οι φιλοξενούμενες βρήκαν γκολ, 9-11, με την Αρίμα περίπου 30" πριν το τέλος να μειώνει στο γκολ, 10-11. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κυνήγησε ένα γκολ ισοφάρισης, αυτό δεν ήρθε, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 10-11.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-4, 2-2, 5-4.

Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...