Λίγο πριν το φινάλε του γυναικείου πρωταθήματος πόλο...

Το γυναικείο πόλο του ΠΑΟΚ έκλεισε χτες (20/4), τους εντός έδρας αγώνες του (6-18 από τη 2η Βουλιαγμένη) και ταξιδεύει στο Περιστέρι την Τετάρτη, στην τελευταία αγωνιστική της Α1 και το τελευταίο, όπως είναι το πιθανότερο, παιχνίδι της σεζόν.
Πηγή: Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook
Λίγο πριν το φινάλε του γυναικείου πρωταθήματος πόλο...
Photo Credits: @acpaok.gr website

Ο ΠΑΟΚ είναι 7ος με 22 βαθμούς, η ΑΕΚ 8η με 21 και το Περιστέρι 9ο με 19. Ο τελευταίος εκ των τριών παίζει Play-Out κόντρα στον Ηλυσιακό, που έχει 21 ήττες σε 21 αγώνες. Συνεπώς, ακόμα κι αν μπλέξει ο Δικέφαλος στα Play-Out, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας, αλλά για να μπλέξει πρέπει να συμβούν αδιανότητα πράγματα:

Καταρχάς, ο ΠΑΟΚ πρέπει να χάσει με τουλάχιστον 5 γκολ διαφορά από το Περιστέρι. Και, επίσης, να κερδίσει η ΑΕΚ εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Πειραιά, που εδώ και χρόνια δεν έχει ούτε ισοπαλία και τελειώνει τη Regular Season μόνο με νίκες. 

Η ΚΟΕ, βέβαια, έχει προγραμματίσει έναν αγώνα του Ολυμπιακού την Τετάρτη στις 14:00 στην Πάτρα εναντίον της ΝΕ Πατρών και στις 19:30 στον Πειραιά κόντρα στην ΑΕΚ και αυτό θα έχει ενδιαφέρον πώς ακριβώς θα συμβεί, εκτός αν πρόκειται για λάθος.

Διαβάστε ακόμη...