Σπουδαία νίκη στην Πάτρα για τον ΠΑΟΚ!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Πάτρα της τοπικής ΝΕ με 3-10, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.
Σπουδαία νίκη στην Πάτρα για τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok

Δυναμικά ξεκίνησε το πρώτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ, καθώς με δύο γκολ της Κοντονή και ένα της Τζελέπη, πήρε σημαντικό προβάδισμα, 0-3. Οι γηπεδούχες μείωσαν σε 1-3, με αυτό να είναι το τελικό σκορ. 

Με εξαιρετική αμυντική παρουσία στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» κράτησαν στο μηδέν τις αντίπαλες τους. Με Κολτσίδα και Νιαρχάκου ο Δικέφαλος ανέβασε την διαφορά, 1-5, με αυτό να είναι και τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο. 

Στην επανάληψη, σ' ένα φτωχό επιθετικά τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με γκολ της Κολτσίδα αύξησε περισσότερο την διαφορά, 1-6. Οι παίκτριες του Δικεφάλου κράτησαν για πολύ μεγάλο διάστημα τις Πατρινές εκτός τέρματος τους. Οι γηπεδούχες 25" πριν το τέλος μείωσαν στο τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 2-6. 

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τρία σερί γκολ του ΠΑΟΚ, με Μπίκου, Γραικού και Γιαμπασάκου να αυξάνουν την διαφορά, 2-9. Οι αντίπαλες μείωσαν, 3-9, με την Γραικού να διαμορφώνει το 3-10, σκορ το οποίο ήταν και τελικό. 

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 1-1, 1-4

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 1, Ταυρίδου, Ντάσιου, Γραικού 2, Γιαμπασάκου 1, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 2, Σύκα-Λεριώτη, Κολτσίδα 2, Καλλία. 

Διαβάστε ακόμη...