Γκαρσία: «Μακάρι να είχαμε το… Μπερναμπέου»

Πηγή: forzaonline.gr
Γκαρσία: «Μακάρι να είχαμε το… Μπερναμπέου»
Photo Credits: @forzaonline.gr

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Πάμπλο Γκαρσία κλήθηκε να σχολιάσει και τα όσα είχε υποστηρίξει ο Λουτσέσκου για τον κακό αγωνιστικό χώρο. Κι ο προπονητής του Πανσερραϊκού απάντησε: «Αυτό είναι το γήπεδο που έχουμε, μακάρι να είχαμε το Μπερναμπέου… Και οι υπόλοιπες ομάδες σε αυτό έπαιξαν. Δεν με ενοχλεί κάτι σε αυτό που είπε».

 

Για το παιχνίδι τόνισε: «Κάναμε κάποια ατομικά λάθη, ίσως και ο διαιτητής έκανε άλλα από την μεριά του. Το θέμα είναι ότι χάσαμε, χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι.

Για τις κάρτες: «Νομίζω ότι σε αυτό πρέπει να απαντήσουν οι διαιτητές, προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι με αντιαθλητικό τρόπο. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μερικές φορές οι παίκτες φοβούνται να μην δεχθούν κάρτα, όποιος ξέρει από μπάλα μπορεί να δει τα μαρκαρίσματα. Αυτή η ερώτηση πρέπει να εξηγηθεί από την διαιτησία και όχι από εμάς. Είμαστε ομάδα που είναι περισσότερο… λάιτ από επιθετική».

Για το τετ α τετ με τον Βιεϊρίνια και αν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει προπονητής: «Καλύτερα να μην σου πω τι… συζητήσαμε! Δεν μπορώ να σου πω για την προπονητική, μπορεί να μην το θέλει καν, σίγουρα όμως πρέπει να το δει γιατί είναι… παππούς». Τέλος, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών».

Διαβάστε ακόμη...