«Δεν παλεύουμε – μόνον – για τους τρεις βαθμούς σ’ αυτό το ματς» (video)

Ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός του «Δικεφάλου» μίλησε - αποκλειστικά - στο Novasports.gr ...
«Δεν παλεύουμε – μόνον – για τους τρεις βαθμούς σ’ αυτό το ματς» (video)
Photo Credits: @novasports.gr website

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε...

Για το πόσο δύσκολη ήταν η εβδομάδα που προηγήθηκε, με τα δύο ντέρμπι, είπε: "Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα γιατί ήμασταν συνηθισμένοι στο να κερδίζουμε και δεν τα καταφέραμε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό μπροστά στους οπαδούς μας. Να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Αν προβλημάτισαν την ομάδα τα δύο αυτά άσχημα αποτελέσματα... "Φυσικά δεν αισθανθήκαμε καλά με τα δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά θεωρώ ότι δε θα μας επηρεάσει αρνητικά αυτό για τη συνέχεια. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, κάναμε αρκετή ανάλυση, είδαμε αρκετά videos οπότε νομίζω ότι την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες".

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ένα ακόμη παιχνίδι ή κάτι παραπάνω; "Είναι κάτι ξεχωριστό, δεν είναι μόνο οι τρεις πόντοι που διακυβεύονται, είναι αν θέλετε ένα θέμα τιμής, όλοι αισθάνονται πάρα πολύ καλά και αναπτερώνεται πάρα πολύ το ηθικό τους όταν κερδίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια, οπότε νομίζω ότι δεν διακυβεύονται απλά οι τρεις βαθμοί, αλλά και κάτι παραπάνω, είναι ξεχωριστό το παιχνίδι". 

Σε ερώτηση για το πόσο ξεχωριστό ρόλο μπορεί να παίξει ο πληγωμένος εγωισμός μιας ομάδας, απάντησε: "Γενικά είμαστε μια ομάδα ταπεινή, προσγειωμένη, δεν υπάρχουν εγωισμοί ή κάτι αντίστοιχο, προφανώς μας επηρέασαν αρνητικά τα δύο αποτελέσματα που προηγήθηκαν, αλλά δουλεύουμε σαν μια οικογένεια πολύ σκληρά, παίζουμε σαν οικογένεια μέσα στο γήπεδο, οπότε νομίζω πως όλο αυτό μπορούμε να το αφήσουμε στην άκρη πολύ γρήγορα και να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση και να αποδώσουμε καλά στο γήπεδο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αυτό θα συμβεί".

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι να βγάλουν από το μυαλό τους αυτή τη στιγμή το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης, ανέφερε: "Πιστεύω ότι δεν έχει κανένας το μυαλό του το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι παιχνίδι -ας πούμε- ζωής και θανάτου για μας, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να μη μείνουμε πίσω στη βαθμολογία. Οπότε δε σκέφτεται κανείς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ας τελειώσει το κυριακάτικο ματς και τότε μπορούμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Τέλος του ζητήθηκε να πει την άποψή του για τον Ολυμπιακό: "Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξίσου με εμάς μεγάλη ομάδα, είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, όπως διαθέτουμε και εμείς. Είναι πάντα δύσκολα τέτοιου τύπου παιχνίδια, οπότε περιμένω να είναι ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι".

Δείτε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε...

Διαβάστε ακόμη...