Κρέσιτς: “Είμαστε αποφασισμένοι”

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας για τον οποίο όμως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί πολύ καλά.
Κρέσιτς: “Είμαστε αποφασισμένοι”

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ντάριο Κρέσιτς:

"Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Πιστεύω ότι στις τελευταίες προπονήσεις προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτόν τον αγώνα. Γνωρίζουμε τι σημαίνει για την ομάδα μας ένας ευρωπαϊκός αγώνας. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα. Πιστεύω ότι όλη η δουλειά που κάναμε τόσες μέρες θα ανταμειφθεί με μία νίκη."

Για το ότι θα παίξει ενάντια σε μία ομάδα από την Κροατία: "Το ότι παίζω απέναντι σε μία ομάδα από την Κροατία δεν σημαίνει ότι θα δώσω κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο."

Για το τι σημαίνει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ η στήριξη από τον κόσμο: "Πιστεύω ότι ο κόσμος μας βοηθάει πολύ, παρόλο που στα τελευταία παιχνίδια δεν τα πήγαμε καλά. Όμως, δεν έχουμε χάσει κανένα εντός έδρας παιχνίδι και αυτό οφείλεται στην βοήθειά τους."

Για την διαφορά του ελληνικού από το κροατικό πρωτάθλημα: "Δεν μπορώ να σας μιλήσω για αυτό, γιατί λείπω πολλά χρόνια από την Κροατία. Παρακαλουθώ το πρωτάθλημα μόνο από το ίντερνετ. Βλέπω τα αποτελέσματα των αγώνων και όχι τους αγώνες."

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη της Ντιναμό: "Δεν νομίζω ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον. Πρέπει να τους προσέξουμε όλους το ίδιο."

Για το αν σκέφτεται την κλήση του στην Εθνική Κροατίας: "Δεν με απασχολεί αυτό αυτήν την στιγμή. Σκέφτομαι μόνο τον αγώνα της Πέμπτης. Βλέπω όλους τους αγώνες το ίδιο.

Πηγή: sportnet.gr

Διαβάστε ακόμη...