«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με φόντο το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου στάθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, την προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και το πώς πρέπει να εμφανιστεί ο Δικέφαλος στο αποψινό ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού:

Για την αγωνιστική απραξία λόγω του Πάσχα:

«Αξιοποιήσαμε πολύ καλά αυτή τη διακοπή. Ξεκουραστήκαμε κάποιες μέρες, μετά προπονηθήκαμε πολύ καλά. Είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε αφήσει ό,τι έγινε στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τους βαθμούς κι αν είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Για τα προηγούμενα ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Το ματς αυτό θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να δείξουμε πόσο προετοιμασμένοι είμαστε μέσα στο γήπεδο, ότι είμαστε δυνατοί και να μπούμε μόνο για τη νίκη».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα κι εμείς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να δείξουμε πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

Διαβάστε ακόμη...