«Σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για ένα από τα όνειρά του που έγινε πραγματικότητα, για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και για το σημερινό (23/10, 19.30) παιχνίδι με τον Αστέρα, στην Τούμπα.
«Σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα»

Ο νεαρός αμυντικός του Δικεφάλου τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό που ο ΠΑΟΚ επενδύει σε νεαρούς -όπως ο ίδιος-ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε και στον παρτενέρ του στην άμυνα Ίνγκασον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ανυπομονούσα να επιστρέψω και επέστρεψα κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάναμε ένα σπουδαίο διπλό εκεί, χαρήκαμε τη νίκη και τώρα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Αστέρα που είναι εξίσου σημαντικό».

Για το πως είναι για τον ίδιο αυτή η χρονιά:

«Στην αρχή της σεζόν δεν το περίμενα, αλλά δούλεψα πολύ σκληρά στην προετοιμασία, βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και είμαι έτοιμος για τη συνέχεια».

Για το πόσο δύσκολο είναι να μην ακούει φήμες που ακούγονται για τον ίδιο:

«Για κάθε νεαρό παιδί είναι δύσκολο, πρέπει να έχει βοήθεια από την οικογένειά του, από την ομάδα και ο ίδιος να μπορείς να κλείσεις τα αυτιά σου, να αντιληφθείς κάποια πράγματα. Όπως είπα όμως με έχουν βοηθήσει πολύ οι γονείς μου, η ομάδα».

Για το ότι φαινόταν έτοιμος αγωνιστικά:

«Είναι θέμα του κάθε παίκτη και προσωπικότητας. Έχουν παίξει ρόλο σίγουρα οι προπονητές μου, οι συμπαίκτες μου όλοι με βοηθούν καθημερινώς και είμαι χαρούμενος».

Για το πλάνο του ΠΑΟΚ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (με Λύρατζη, Τσαούση και τον ίδιο στην άμυνα μαζί):

«Σίγουρα το είχαμε όλοι σαν όνειρο, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα τύχει να παίξουμε εμείς οι τρεις μαζί στην άμυνα, ήταν πολύ όμορφο. Ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει και σε άλλες ομάδες, γιατί είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Για το ότι είναι δίπλα στον Ίνγκασον στην άμυνα:

«Καθημερινά μαθαίνω και έχω να μάθω περισσότερα, με βοηθάει και στην προπόνηση. Είναι έντονη προσωπικότητα και είμαι χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου».

Για το αν η νίκη με τον Ολυμπιακό θα αλλάξει την ομάδα:

«Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν, από την αρχή είχαμε αυτοπεποίθηση ότι αυτή η νίκη θα μας κάνει καλύτερους στο γήπεδο».

Για τον Αστέρα:

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, πρέπει και μπορούμε να κυριαρχήσουμε και να κερδίσουμε στον αγώνα».

Για το επόμενο όνειρό του:

«Εννοείται η Εθνική ομάδα, συμμετοχή με την ομάδα ανδρών και να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο και η συνέχεια να είναι όσο καλύτερη γίνεται».

Διαβάστε ακόμη...