«Θέλει χρόνο ο Ράφα Σοάρες, γνωρίζαμε την ποιότητα του Κοτάρσκι»

Για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε και ονομαστικά σε ποδοσφαιριστές του, κάνοντας ειδική μνεία στον Ντομινίκ Κοτάρσκι.
«Θέλει χρόνο ο Ράφα Σοάρες, γνωρίζαμε την ποιότητα του Κοτάρσκι»

O Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της αυριανής (11/9, 19:00) αναμέτρησης εναντίον της Λαμίας στο γήπεδο της Τούμπας υπογραμμίζοντας πως «προετοιμαστήκαμε καλά και πρέπει να μπούμε μέσα να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Aκόμη, ο κ. Λουτσέσκου τοποθετήθηκε και για το γεγονός πως η ομάδα του δίνει φέτος ένα παιχνίδι τη βδομάδα τονίζοντας ότι «προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και να έχουμε τον χρόνο σύμμαχό μας».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

Για τα 100 ματς του με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Δεν το ήξερα. Αφού δεν το ήξερα τι να πω... Είναι ένα ακόμη παιχνίδι για εμάς αυτό και είναι σημαντικό. Προετοιμαστήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα για αυτό το ματς και πρέπει να μπούμε μέσα να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Λαμία. Μπορεί ο κόσμος να μην τον αντιλαμβάνεται, αλλά θεωρώ πως η Λαμία είναι μια διαφορετική ομάδα από αυτήν που βλέπαμε πέρσι. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη. Είναι η καλύτερη Λαμία των τελευταίων ετών».

Για το ότι έχει μια εβδομάδα να προετοιμάσει για ένα παιχνίδι την ομάδα του: «Από τη μια βοηθά αλλά όλα αφορούν την ισορροπία. Εμείς δεν έχουμε ματς μέσα στην εβδομάδα, έχουμε ένα τελείως διαφορετικό γκρουπ με πολλούς νέους παίκτες και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και να έχουμε τον χρόνο σύμμαχο μας. Πρέπει να περάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και έχουμε τον χρόνο μέσα από κάθε εβδομάδα να το δουλέψουμε».

Για τον Νάσμπεργκ και τον Ράφα: «Ο Ιβάν μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του ενώ και ο Ράφα Σοάρες δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο ιδανικό σημείο ετοιμότητας».

Για τον Κοτάρσκι που ήταν πολύ καλός στο ματς με τον Άρη: «Γνωρίζαμε πως είχε ποιότητα για αυτό και τον αποκτήσαμε. Γνωρίζουμε πως είναι ένας νεαρός με μεγάλο ενθουσιασμό, δεν χρειάζεται να πω κάτι δημόσια, το λέω σε αυτόν. Αλλά είναι ένας τερματοφύλακας που παίζει σε μεγάλη ομάδα με πολλή πίεση, έχει τη θέληση να βελτιώνεται, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θέλει σε κάθε ματς να βοηθά».

Διαβάστε ακόμη...