“Μαθαίνουμε από τέτοια παιχνίδια”

Με τη συνολικά του παρουσία και την αντίδρασή του σε μία δύσκολη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή του ντέρμπι με τον Άρη.
“Μαθαίνουμε από τέτοια παιχνίδια”

Ο Κροάτης γκολκίπερ φώναξε "παρών" όταν χρειάστηκε και μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη φάση του πέναλτι, αλλά και τη νοοτροπία της ομάδας.

"Ήταν το πρώτο μου τοπικό ντέρμπι κι ήξερα τι να περιμένω. Είναι ένα παιχνίδι που έχει υψηλή αδρεναλίνη, αλλά δε μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Ήταν μία καλή μάχη για εμάς. Μπήκαμε με μαχητική νοοτροπία, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι προφανώς. Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς, όμως αυτά τα παιχνίδια δίνουν κάτι παραπάνω. Θέλαμε να το κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο μας, αλλά κρατάμε το μαχητικό μας πνεύμα κι όλα αυτά που κάναμε σαν ομάδα", ανέφερε αρχικά ο Κοτάρσκι, ενώ αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι και το τι σκέφτηκε, πρόσθεσε:

"Περισσότερες πιθανότητες έχει πάντα ένας ποδοσφαιριστής που χτυπάει το πέναλτι να σκοράρει, παρά ένας τερματοφύλακας να το πιάσει. Θα κρατήσω την απάντηση για τον εαυτό μου για να με βοηθήσει στο μέλλον".

Όσο για τη νοοτροπία της ομάδας και τη συνέχεια; Σημείωσε: "Μεγαλώνουμε ως ομάδα, αυτή είναι η αλήθεια. Χρειαζόμαστε αυτή την ωριμότητα, για να μεγαλώσουμε, να εξελιχθούμε. Έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές κι ηλικιακά. Είμαι ένας από αυτούς... Μαθαίνουμε από τέτοιου είδους παιχνίδια κι είναι σημαντικό να παίρνουμε τα μαθήματα του κάθε παιχνιδιού όλοι μαζί ως ομάδα. Να μεγαλώνουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός, είναι τρεις βαθμοί. Έχουμε αποφασίσει ότι κοιτάζουμε αυτό, κάθε επόμενο παιχνίδι σαν τελικό και κάθε εβδομάδα μπαίνουμε να πάρουμε τους επόμενους τρεις βαθμούς".

Διαβάστε ακόμη...