«Θα γυρίσω πιο δυνατός και αποφασισμένος»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για την πορεία της αποθεραπείας του και το χρονικό πλαίσιο της επιστροφής του.
«Θα γυρίσω πιο δυνατός και αποφασισμένος»

Τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης συμπλήρωσε ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ που μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports για την δύσκολη αυτή περίοδο της αποθεραπείας του, το χρονικό πλαίσιο της επιστροφής του, αλλά και το πως βλέπει τον φετινό Δικέφαλο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την περίοδο της αποθεραπείας του και το πως κυλάει αυτή: «Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την ημέρα που έκανα την επέμβαση. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία αυτή της αποκατάστασης. Τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είμαι σε θέση να προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Για μένα ήταν μια δύσκολη δοκιμασία, ένας δύσκολος τραυματισμός που με βοήθησε όμως ώστε να γίνω πιο δυνατός και να γυρίσω πιο έτοιμος».

Για το αν νιώθει σαν «θηρίο στο κλουβί» για να αγωνιστεί ξανά σε επίσημο αγώνα: «Είναι δύσκολο να βλέπεις καθημερινά την ομάδα να προπονείται και εσύ να μην μπορείς να συμμετέχεις ή να έχει αγώνες και εσύ να τους βλέπεις από την κερκίδα. Μέχρι τώρα στην καριέρα μου ήμουν τυχερός δεν είχα σοβαρούς τραυματισμούς, τώρα χρειάστηκε να έχω αυτό το πισωγύρισμα. Είναι όλα αυτά μέσα στην διαδικασία του ποδοσφαίρου. Μου δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψω σε πράγματα που δεν είχα τη δυνατότητα ή τον χρόνο να το κάνω όταν έπαιζα στα παιχνίδια. Δούλεψα σκληρά και θέλω να γυρίσω πιο δυνατός τώρα που ολοκληρώνω την αποθεραπεία μου».

Για το αν νιώθει πως θέλει να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που ήταν κοντά του όλο αυτό το διάστημα: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που είναι γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με βοήθησαν πολύ. Οι φυσιοθεραπευτές, το προπονητικό τιμ, οι γιατροί. Τους ευχαριστώ όλους. Όπως και την οικογένεια μου. Είναι μια δύσκολη περίοδος. Κάποιες ημέρες είναι καλές, κάποιες όχι και χρειάζεσαι ανθρώπους να σου δίνουν ψυχολογία και κίνητρο. Αυτό είναι όταν λέμε είμαστε μια οικογένεια και στον ΠΑΟΚ ισχύει».

Για την εικόνα που έχει από την ομάδα στα πρώτα αυτά παιχνίδια της σεζόν: «Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Ήρθε ένας προπονητής που έχει σημειώσει μια πολύ μεγάλη επιτυχία εδώ στο παρελθόν. Πρέπει να μάθουμε και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις στα παιχνίδια. Τα καταφέραμε στα δύο τελευταία και αύριο έχουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι που θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε και να δείξουμε πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Είτε έχουμε καλά ή άσχημα αποτελέσματα εμείς κρατάμε τη δουλειά που κάνουμε, τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα και το τι πρέπει να βελτιώσουμε. Η ομάδα δουλεύει μαζί τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες γιατί ήρθαν νέα πρόσωπα και γιατί υπήρξε και η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, είμαστε στη διαδικασία εκμάθησης των όσων θέλει ο προπονητής και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Διαβάστε ακόμη...