«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο Νίκα Νινούα μιλάει για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τους πρώτους του μήνες στον Δικέφαλο.
«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Διαβάστε όλα όσα είπε στην κάμερα του Novasports μέσω paokfc.gr.

Για το πως βιώνει την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ:«Νιώθω πολύ καλά δεδομένου ότι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι. Έχω την αίσθηση πως βρίσκομαι σε μια οικογένεια κι αυτό είνα αποτέλεσμα της συμπεριφοράς των ανθρώπων που έχω γύρω μου στην ομάδα, με αποτέλεσμα να νιώθω σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου» .

Για τους στόχους του στον ΠΑΟΚ και την απόφαση που πήρε να έρθει στον Δικέφαλο:«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Πληροφορήθηκα κι έμαθα την ιστορία της ομάδας και σε συνδυασμό με την πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει, ο συνδυασμός όλων αυτών με έφερε εδώ» .

Για το αν έχει γίνει πιο δυνατός με τον εσωτερικό ανταγωνισμό:«Ναι ... ισχύει. Ωστόσο μου ήταν σχετικά εύκολο ν' ανταποκριθώ στα 'θέλω' της ομάδας. Πιστεύω στις δυνατότητές μου κι εξ αρχής θεώρησα πως μπορώ να τα καταφέρω. Μετά την προσαρμογή μου πλέον προπονούμαι ακόμη πιο δυνατά αλλά νομίζω πως για την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη πιο έτοιμος» .

Για το αν έχει πρότυπο στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων:«Αγαπώ τον Πίρλο και θέλω να παίζω σαν κι αυτόν» .Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:«Εδώ στην Ελλάδα κάθε ματς είναι δύσκολο. Όλοι μάχονται και τα δίνουν όλα. Θα είναι ένας ακόμη δύσκολος αγώνας αλλά όλοι μας θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να νικήσουμε» .

Για το ποια είναι η γνώμη του για τον αντίπαλο:«Δεν είναι ούτε πολύ αδύναμοι, ούτε πολύ δυνατοί. Είναι μια ομάδα με συγκεκριμένες αρετές που χρεάζεται προσοχή» .

Διαβάστε ακόμη...