Ενώπιον των ευθυνών σας!

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε ο ορισμός - πρόκληση του Δημητρόπουλου στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον γάβρο στο κρατικό τηγάνι!
Ενώπιον των ευθυνών σας!

Ένας διαιτητής με βιογραφικό αρκετών τραγικών διαιτησιών κλήθηκε να διαιτητεύσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι της Super League. Ένας ρέφερι ο οποίος ουκ ολίγες φορές έσπρωξε την ομάδα των "διάσημων" προέδρων (σαλιαρέλη - κοσκωτά και βλέπουμε), σε νίκες βάζοντας αριστοτεχνικά το χεράκι του, ένας διαιτητής που δεν είναι καν διεθνής, ένας διαιτητής για τον οποίον έχουν να λένε τα διάφορα γήπεδα της χώρας στα οποία διηύθυνε αγώνες!

Ο εν λόγω κύριος έχει διαιτητεύσει 10 ματς του γάβρου (μη ρωτάτε τι έγινε σε αυτά!), ενώ κάθε φορά που παίζει τον ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μόνο προκλητικότατες διαιτησίες. Θυμόμαστε το περσινό 1-2 από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, εκεί που με ελαφρά την καρδία σφύριξε στο 6' πέναλτι σε μονομαχία του Αθανασιάδη με τον Κούσα (ήταν), δεν έκανε όμως το ίδιο προς το τέλος του ματς (στο 87'), όταν ο Ετζεγκουέλε έκανε το ίδιο στον Κατσικά, μπροστά στα μάτια του!!!

Το παιχνίδι όμως που όλη η Ελλάδα είδε τα καμώματα του ρέφερι από τη Φθιώτιδα ήταν στις 17/12/2012. Επαναληπτικός του κυπέλλου Ελλάδας, Παναχαϊκή - γάβρος οι αντίπαλοι, οι Πατρινοί προηγούνται 1-0 και στο 37' ο Δημητρόπουλος τους αφήνει με 10, αποβάλλοντας αναίτια τον Βοσκόπουλο (θέατρο ο φουστέρ)! Σε εκείνο το ματς έγιναν σημαία και τέρατα, αλλά ο Δημητρόπουλος αντί να πάει στο σπίτι του μια για πάντα, είναι στους πίνακες και σφυρίζει μεγάλα παιχνίδια! Τυχαίο;;;

Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι του απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα, λόγω της εμπλοκής του στην "εγκληματική οργάνωση",  και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τις προθέσεις αυτών που τον όρισαν!

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν με αυτόν διαιτητή στο παιχνίδι του γάβρου στην Πάτρα, αλλά και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, όπου αξίζει να δείτε τις φάσεις του 6' και του 87'... Μιλάμε για ... άλλο πράμα!

   

{dailymotion}x2g3l3j{/dailymotion}    

 

 

Διαβάστε ακόμη...