"Δεν ήταν καλύτερος ο Αστέρας"

Φειδωλός ήταν στις δηλώσεις του ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης...
"Δεν ήταν καλύτερος ο Αστέρας"

Διαβάστε τα όσα είπε:

"Πιστεύω πως σήμερα έπαιξε ρόλο η κούραση των παικτών. Ο Αστέρας δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Με μία μόνο φάση έβαλε το γκολ και κέρδισε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε στην επανάληψη, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια φέτος. Το σημερινό ήταν το εξηκοστό.

Μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών παίζαμε πάντα με το μαχαίρι στην πλάτη ώστε να καταφέρουμε να μείνουμε ζωντανοί. Αυτό μας στοίχισε σήμερα. Αν δούμε και τα δύο ματς με τον Αστέρα στα πλέι οφ, θα δούμε ότι πήρε πάρα πολλά (4 βαθμούς) χωρίς να κάνει σπουδαία πράγματα. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μας έλειπε επίσης η φρεσκάδα και η ενέργεια. Αρκετοί παίκτες μας, είναι κουρασμένοι... Αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς βρισκόμαστε στον Μάιο".

Όσο για την τελευταία αγωνιστική, υπογράμμισε: "Κούραση υπάρχει σε όλες τις ομάδες τώρα. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα δώσουμε ότι έχουμε για να κλείσουμε τη χρονιά με σωστό τρόπο, με μία νίκη".

Διαβάστε ακόμη...