Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Football League με 3 ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ένα ακόμη εισιτήριο περιμένει να βρει κάτοχο μέσα από τη διαδικασία των playoffs. Ποια τα νέα δεδομένα;
Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης

Απόλλων Σμύρνης, Καλλονή και Εργοτέλης θα αγωνίζονται στη Super League τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ενώ Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός θα παλέψουν για το 4ο εισιτήριο.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα έχει να κάνει μια παραπάνω επίσκεψη στο νησί της Κρήτης (ΟΦΗ, Πλατανιάς, Εργοτέλης), τις ίδιες στο λεκανοπέδιο μιας και η άνοδος του Απόλλωνα σε συνάρτηση με την πτώση της ΑΕΚ δεν επιφέρει αλλαγές, προστείθεται  μια επίσκεψη στη Λέσβο (Καλλονή), ισοσταθμίζεται βέβαια από την πτώση της Κέκρυρας στην Football League.

Με βάση τα playoffs, ενδέχεται να προστεθεί ένα παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη αν πάρει ο Ηρακλής το εισιτήριο, μία επίσκεψη στο Βόλο (Ολυμπιακός ή Νίκη), ή στο Αγρίνιο αν τα καταφέρει ο Παναιτωλικός.

Υπενθυμίζουμε πως τη νέα σεζόν, η πρώτη κατηγορία θα έχει 18 ομάδες αντί των 16 που είχαμε από τη θέσπιση της Superleague ως τώρα.

Διαβάστε ακόμη...