Μονομαχία στο ΟΑΚΑ...

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε στο ΟΑΚΑ με τον "Δικέφαλο του Βορρά"  να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League...
Μονομαχία στο ΟΑΚΑ...

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του από το paokmania. Ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί για ένα ακόμα παιχνίδι την παρουσία του Λόρενς, του Γεωργιάδη,  αλλά και του Πάμπλο Γκαρσία που παρουσίασε πρόβλημα στον τετρακέφαλο...

Όσον αφορά το σχήμα με το οποίο θα παραταχτεί ο ΠΑΟΚ, ο Δώνης δείχνει να έχει καταλήξει στο 4-4-2 με τα τέσσερα χαφ στην ευθεία. Αναλυτικά, ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Έττο, Κατσικάς, Κουμάλο, Σταφυλίδης στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά,  στη μεσαία γραμμή, ο Φωτάκης θα παίξει στα δεξιά, Κάτσε – Λάζαρ στον άξονα και αριστερά ένας εκ των Λίνο - Ρομπέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα το αποτελούν οι Σαλπιγγίδης – Αθανασιάδης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι: Γλύκος, Κίτσιου, Γιάννου,  Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Βιβιάν.

Κόσμος του ΠΑΟΚ -επίσημα- δε θα υπάρξει στο ΟΑΚΑ, μιας και έτσι αποφάσισαν τελικά κάποια σοφά μυαλά της ΓΓΑ, παρά τη συμφωνία των δύο ομάδων... Περιμένουμε την ομάδα και χωρίς εμάς δίπλα της,  να βγάλει ψυχή στο παιχνίδι και να στείλει αδιάβαστο τον Παναθηναϊκό του ... Αλαφούζου, παραμένοντας στο κυνήγι του γάβρου που την άλλη Κυριακή ανεβαίνει στην Τούμπα. 

Όσον αφορά τον αντίπαλο ο Ρότσα επέλεξε 19 παίκτες, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Πίντο, Σο, Κουσίδη, Μαρινάκη, Καπίνο, Ταμπάκη, Δώνη και Μπαρμπαρούση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Σισοκό, Βιτόλο, Μαυρίας, Ζέκα, Λαγός, Φουρλάνος, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ.

Απόντες από την αποστολή του Παναθηναϊκού και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Μπουμσόνγκ...

Θυμηθείτε την προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...