Απαράδεκτος ο Λαζάρ...

Αν κάποιος προσπαθήσει να βρεί μια στιγμή που να επηρέασε ξεκάθαρα τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, τότε σίγουρα θα πρέπει να σταθεί στην αποβολή του Ρουμάνου χαφ της ομάδας...
Απαράδεκτος ο Λαζάρ...

Ο Κοστίν Λαζάρ, παίκτης που ούτως ή άλλως μας έχει συνηθίσει σε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, έδειξε αδικαιολόγητα εκνευρισμένος και απερίσκεπτος, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, πετώντας αντικείμενο πίσω στην κερκίδα των οπαδών του Πανιωνίου..

Το αξιοπερίεργο είναι, πως σε εκείνη τη φάση είχε κερδίσει φάουλ εις βάρος αντίπαλου αμυντικού, ο οποίος μάλιστα είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να οδήγησε τον οποιονδήποτε οπαδό των κυανέρυθρων στο να πετάξει αντικείμενο, οχι στον ίδιο το Λαζαρ, μα στο διαιτητή που στεκόταν ακριβώς δίπλα του..

Άλλωστε το αντικείμενο δεν χτύπησε τον παίκτη του ΠΑΟΚ, μα προσγειώθηκε δίπλα του.

Ακόμα όμως κι αν δεν ισχύει αυτό το ενδεχόμενο, η πράξη του Ρουμάνου είναι απαράδεκτη για επαγγελματία ποδοσφαιριστή, πόσω δε όταν γίνεται τη στιγμή που η ομάδα του προηγείται με 2 γκολ διαφορά, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, και έχει όλα τα φόντα να καθαρίσει το παιχνίδι απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Δεν γνωρίζουμε αν θα έπρεπε να ληφθούν σκληρότερα μέτρα κατά της απειθαρχίας των παικτών εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δεν γνωρίζουμε αν φταίει και το τεχνικό τήμ που δεν καλμάρει τους παίκτες την ώρα του αγώνα.

Αυτό που σίγουρα όλοι ξέρουμε, είναι πως δεν χρειάζεται να είσαι ούτε μπαρουτοκαπνισμένος, ούτε δασκαλεμένος, για να ξέρεις πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κρεμάς την ομάδα σου επειδή εσύ έχεις τα νεύρα σου.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει σε διάφορες περιπτώσεις δικαιολογήσει έντονες στιγμές παικτών της ομάδας, σε περιπτώσεις όμως που ήταν αιτιολογημένες. Σε περιπτώσεις που κάτι σήμαινε η κάθε πράξη.

Σήμερα όμως, δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για την κίνηση του Ρουμάνου, και πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σε αυτή την ακατάσχετη "αιμορραγία" παικτών της ομάδας σε κάθε αγωνιστική, μέσω των καρτών που δέχονται.

Διαβάστε ακόμη...