Ώρα για νίκη στην Τούμπα!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 7:00 τον ΠΑΣ στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
Ώρα για νίκη στην Τούμπα!

Tο παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Νovasports 7, θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή του στο live score της σελίδας μας.

Ο Λάσλο Μπόλονι εκτός από τις απουσίες των τραυματιών, Ίβιτς, Έττο, Κρέσιτς θα στερηθεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τους τιμωρημένους Γκαρσία, Μαλεζά και Φωτάκη. Όπως γίνεταια αντιληπτό η αποστολή του Δικεφάλου με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς εκτός των άλλων έχει απέναντί του μια ομάδα που δε θέλει να μπει σε περιπέτειες ...

Ο Ρουμάνος τεχνικός , συμπεριέλαβε στην 19άδα για το σημερινό παιχνίδι τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Κατσικά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Τσουκαλά, Lino, Cirillo, Lazar, Nimani, Robert και Sznaucner.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθουν οι: Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, Lino, Μπαλάφας (ή Κατσικάς), Cirillo, Sznaucner στην άμυνα, Λαζάρ και Τσουκαλάς κόφτες, Σαλπιγγίδης, Γιάννου και Γεωργιάδης στη μεσαία γραμμή, με μοναδικό προωθημένο τον Αθανασιάδη.

Ο κόσμος που στα τελευταία παιχνίδια έλειψε από την Τούμπα, θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να κυνηγήσει τον μοναδικό εναπομείναντα στόχο της σεζόν, ένα στόχο που δεν είναι ανέφικτος αν ο ΠΑΟΚ δείξει στη συνέχεια τη σοβαρότητα που είδαμε στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του (με εξαίρεση το ματς του Αγρινίου).

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε στην αποστολή τους: Κηπουρό, Φέγκρους, Ντάσιο, Πάντο, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλα, Σκούφαλη, Κυριάκο, Λίλα, Βίλα, Πατσατζόγλου, Ζαμπρέλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Γιάκο, Τζάνη, Μπακαγιόκο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος και ο τραυματίας Κώτσιος...

Θυμηθείτε την προϊστορία στις αναμετρήσεις μας με τα Γιάννινα στην Τούμπα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...