Βραβεύτηκαν Γκαρσία και Λάζαρ

Tα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 26ης αγωνιστικής, παρέλαβαν σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα ο Κοστίν Λάζαρ και ο Πάμπλο Γκαρσία αντίστοιχα.
Βραβεύτηκαν Γκαρσία και Λάζαρ

Οι δύο παίκτες του Δικεφάλου πήραν τις περισσότερες ψήφους στο σχετικό διαγωνισμό που διενεργεί μετά το τέλος της κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Superleague...

O Ρουμάνος άσος της ομάδας μας σε δηλώσεις του είπε:

"Χαίρομαι για τα δυο γκολ που πέτυχα και βοήθησα την ομάδα να σκοράρει και φυσικά χαίρομαι γιατί ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθειά μου, Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ως το τέλος και να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει πέντε ματς στην Τούμπα: "Είναι σίγουρα αρνητικό αλλά με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω να κερδίσουμε".

Για το ότι εκτός έδρας είναι αήττητος από τον Νοέμβρη και έχει μεταπτώσεις στην απόδοση του ο ΠΑΟΚ: "Στην Τούμπα έχουμε πίεση από τον κόσμο και τη θέλουμε γιατί και εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί το αξίζει. Απλά όταν δε σου βγαίνει το παιχνίδι υπάρχει πρόβλημα. Στα εκτός ίσως παίζουμε πιο απελευθερωμένα".

Για τις αυριανές απουσίες: "Πιστεύω ότι όσα παιδιά αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα μας βοηθήσουν ώστε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είμαι χρόνια στην ομάδα αλλά πιστεύω ότι η ομάδα αξίζει να πάρει έναν τίτλο και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε".

{gallery}2012/Diafora/Vraveio-Garcia-Lazar{/gallery}

Ο Πάμπλο Γκαρσία από την πλευρά του, αφού παρέλαβε το βραβείο του τόνισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά κυρίως γιατί πήραμε τη νίκη. Φυσικά είμαι χαρούμενος γιατί σκόραρα από το κόρνερ, είχα προσπαθήσει κι άλλες φορές και χαίρομαι που το κατάφερα τώρα. Εγώ προσπαθώ να κερδίζει η ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα".

Για το αν το 0-4 στην Κέρκυρα είναι ένα μήνυμα προ τους αντιπάλους ενόψει των πλέι οφ, ανέφερε: "Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και είμαστε κοντά σε αυτό. Εκεί θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο δυνατό μας εαυτό. Αυτός ο στόχος έχει απομείνει και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Όλοι μας είμαστε κουρασμένοι αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε".

Για τη θέση που αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς: "Εγώ είμαι πάντα εδώ για να βοηθώ την ομάδα μου και όπου με χρειάζεται ο προπονητής μου".

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: "Έχουμε κάνει συζητήσεις αλλά στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει να τελειώσει με επιτυχία η χρονιά.

Για το αν θα ήθελε να δει αύριο το ματς από την Θύρα 4 αφού δε θα αγωνιστεί: «Δεν θεωρώ σωστό όσο είμαι ποδοσφαιριστής να το κάνω αυτό. Αν τελειώσω την καριέρα μου μπορεί να το σκεφτώ»...

Για το αν θέλει να καλέσει τους φίλους του ΠΑΟΚ στο ματς, είπε: "Δεν μπορώ να πω τίποτα στους φιλάθλους γι' αυτό. Είμαι κουρασμένος, όλοι είμαστε κουρασμένοι. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκωθείς. Αλλά όταν πέφτεις-πέφτεις, θέλει κουράγιο για να σηκωθείς μετά".

Για το αυριανό ματς, δήλωσε: "Ο ΠΑΟΚ θέλει πάντα να κερδίζει, αλλά η ψυχολογία μας ίσως δεν είναι καλή. Ίσως κουράζει να λέμε συνέχεια για τα πλέι οφ. Εγώ πάντα σκέφτομαι την ομάδα. Όλοι πρέπει να παίζουμε δυνατά, να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Ίσως χρειαστούμε μια αλλαγή. Συνέχεια λέμε σχεδόν-σχεδόν, αλλά δεν τα καταφέρνουμε".

Διευκρινίζοντας τη λέξη "αλλαγή", συμπλήρωσε: "Πάντα λέω την γνώμη μου. Πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή, δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Δεν πρέπει να βάλουμε το μαχαίρι βαθιά".

Διαβάστε ακόμη...