Βραβεύτηκε ο Κλάους

Βραβεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα ο Στέφανος Αθανασιάδης  για το γκολ που σημείωσε στην 24η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Αστέρα και ψηφίστηκε σαν «best goal» στο διαγωνισμό της Superleague που διενεργείται μετά τη λήξη των αγώνων...
Βραβεύτηκε ο Κλάους

Σε σύντομες δηλώσεις του ο Κλάους τόνισε:

Αρχικά είπε: " Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το βραβείο που πήρα, το θέμα είναι ότι πήρα ένα βραβείο που δε χάρηκα το γκολ που πέτυχα, μπήκε στο 0-3 και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε"

Για τον δικό του προσωπικό στόχο ανέφερε: "Είχα βάλει στόχο από το καλοκαίρι να πετύχω διψήφιο αριθμό τερμάτων. Από τη στιγμή που το έχω πεττύχει, μακάρι να βάλω περισσότερα "

Για το αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο: "Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη στο Αγρίνιο. Δεν αισθανόμαστε αρνητικό άγχος, αλλά μόνο ενεργητικό. Πίεση δεν υπάρχει. Υπάρχει δημιουργικό άγχος, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες¨.

Θυμίζουμε ότι ο Αθανασιάδης έχει βραβευτεί φέτος άλλες δύο φορές για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Η μία ήταν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, και η δεύτερη για το γκολ  εναντίον του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, μετά από πάσα με το τακούνι του ... Βιεϊρίνια.

Διαβάστε ακόμη...