Fans’ Man of the Match ο Τάισον

Ο Τάισον αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Κηφισιά στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2025-26.
Fans’ Man of the Match ο Τάισον
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην μαχητική Κηφισιά στο γήπεδο της Τούμπας, την κέρδισε με 3-0 και επέστρεψε με το… δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εκ των κορυφαίων του αγώνα, ο απίθανος τύπος που λέγεται Τάισον. Ο Βραζιλιάνος έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους την λαϊκή ρήση που λέει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Στο παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα, ο Τάισον στα τελευταία λεπτά του αγώνα πέτυχε δύο γκολ, κερδίζοντας τους αντιπάλους του σε ταχύτητα και ενέργεια και εκτελώντας άψογα, μετά από ισάριθμες ασίστ του Α. Ζίβκοβιτς.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Τάι συγκέντρωσε το 57,28% των ψήφων και κέρδισε το σχετικό βραβείο.

Ο δημιουργός των δύο τερμάτων Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που μοίρασε δύο ασίστ και έφτιαξε και το πρώτο γκολ ήρθε δεύτερος, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Γίρι Παβλένκα , που ήταν εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε. 

Διαβάστε ακόμη...