Ο Ευαγγέλου έσωσε τον Σιδηρόπουλο! (pics)
SHARE:

O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Παναιτωλικός έμεινε όρθιος και στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (0-0) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League!
Στο 75′ ο Παναιτωλικός σκόραρε, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε σωστά έπειτα από παρέμβαση του VAR για πάτημα του Σιέλη στον Γιακουμάκη στο ξεκίνημα της φάσης. Μια φάση η οποία εξελίχθηκε με τον Μίχαλακ να μπαίνει από αριστερά και να σουτάρει, τον Παβλένκα να αποκρούει και τον Άλεξιτς να σκοράρει προ κενής εστίας.

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, είναι σαφές πως στο ακυρωθέν γκολ του Παναιτωλικού υπάρχει γεμάτο πάτημα του αμυντικού των «καναρινιών» στον Γιακουμάκη, με τον Ευαγγέλου που βρισκόταν στο VAR να «σώζει» επί της ουσίας τον Σιδηρόπουλο, καλώντας τον να δει ξανά τη φάση, όπως και έγινε.
Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον Γκαρθία, μια απόφαση που ήρθε και πάλι μέσω VAR και on field review του Σιδηρόπουλου, ο οποίος αρχικά έδωσε απλό φάουλ χωρίς να βγάζει κάρτα από την τσέπη του. Εκεί ξανά ο Ευαγγέλου τον κάλεσε να δει την φάση, βγάζοντας κόκκινη στον Ουναϊ, όπου πάτησε παρατεταμένα τον αστράγαλο του Γιακουμάκη.
