Η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για τη συνάντηση με Βρούτση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ (Γκοντσαρόβα, Αναστασιάδης, Δημογιάννης, Μαυρομάτης) με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
Πηγή: forzaonline.gr
Η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για τη συνάντηση με Βρούτση
Photo Credits: @PAOK FC

Αντικείμενο της συζήτησης των δύο πλευρών είναι το αίτημα του Δικεφάλου για άμεση ανακαίνισή του σταδίου, έτσι ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να το χρησιμοποιήσει από τις αρχές της σεζόν 2026-27, όταν και κατά πάσα πιθανότατα-κι αν όλα γίνουν χωρίς χρονοτριβές-θα έχουν αρχίσει τα έργα για τη Νέα Τούμπα (υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει το Καυτανζόγλειο ως 2η έδρα του για το πρωτάθλημα, που αρχίζει σε τρεις εβδομάδες).

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να πάει το Καυτανζόγλειο από την κατηγορία 2 της ΟΥΕΦΑ που είναι σήμερα, στην κατηγορία 4, έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου και με το μέγιστο δυνατό αριθμό φιλάθλων. Για αυτό το λόγο, λοιπόν, πήγαν σ΄ αυτή τη συνάντηση έχοντας καταρτίσει έτοιμο σχέδιο αναβάθμισης του σταδίου και με συγκεκριμένες προτάσεις, έχοντας ως βασική επιδίωξη ν’ αρχίσουν γρήγορα οι εργασίες, συζητώντας από κοινού με τον υπουργό τις λύσεις για τις αναγκαίες παρεμβάσεις. Στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να συνδράμουν οικονομικά στην απαραίτητη αναβάθμιση του σταδίου και αυτά τα έξοδα ν’ αφαιρεθούν από τα ενοίκια, τα οποία θα καταβάλλουν στο χρονικό διάστημα της τριετίας, που αναμένεται να χρησιμοποιούν το Καυτανζόγλειο ως έδρα τους.

Διαβάστε ακόμη...