Η καταπληκτική ενέργεια του Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κέρδισε το PAOK TV Play of the Month Μαΐου και πρόσθεσε άλλο ένα ατομικό βραβείο στη συλλογή του.
 Η καταπληκτική ενέργεια του Κωνσταντέλια
Photo Credits: @paokfc.gr

Η καταπληκτική ενέργεια του Mr. Breeze στο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συγκέντρωσε το 53,62% των ψήφων του κοινού, ενώ θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους μονομάχους και αυτό γιατί η ενέργεια του Ντόμινικ Κοτάρσκι έθεσε δυνατή υποψηφιότητα με μία εντυπωσιακή επέμβαση στο τελευταίο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά το κοινό του Δικεφάλου δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει.

Ο Μπάμπα πάσαρε στον Κωνσταντέλια ενώ είχε πλάτη τον Οντουμπάτζο, υποδέχτηκε την μπάλα με το τακουνάκι, άλλαξε αστραπιαία κατεύθυνση και έφυγε σε κατά μέτωπο επίθεση. Ο Οντουμπάτζο τον έχασε, ο Σουλειμάνοφ προσπάθησε να τον σταματήσει με φάουλ αλλά ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε όρθιος, πάσαρε στον Μπράντον και αυτός έβγαλε την ασίστ στον Τάισον για το 1-2.

Φυσικό επόμενο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας  πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο για το PAOK TV Play Of The Month Μαΐου.

Την δεύτερη θέση πήρε η απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό με 21,05% και την τρίτη η υπέροχη προσωπική ενέργεια και ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Άρη με 11,18%.

Δείτε ξανά την εντυπωσιακή ενέργεια του Mr.Breeze κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...