Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Μαΐου

Μία απόκρουση, τρεις ασίστ κι μία ατομική ενέργεια. Τρεις ξεχωριστές ποδοσφαιρικές στιγμές μπαίνουν στη μάχη για το PAOK TV Play Of the Month Μαΐου. Εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή.
Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Μαΐου
Photo Credits: @PAOKFC

Πρώτος υποψήφιος, με τρεις υποψηφιότητες ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ του Δικεφάλου κατάφερε να μοιράσει τρεις ασίστ, η μία καλύτερη από την άλλη. Στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, έβγαλε μία απίστευτη ασίστ στον Τάισον με ανάποδο ψαλιδάκι, στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό βρήκε τον Βιεϊρίνια στην πλάτης της άμυνας των Πρασίνων με μία μπαλιά «διαβήτη», ενώ στον «τελικό» κόντρα στον Άρη έκλεψε την μπάλα από το κέντρο, έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή και πάσαρε άψογα στον Μπράντον για το 0-1.

Επόμενος υποψήφιος, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε άλλη μία εξωφρενική επέμβαση. Ο Σπόραρ βγήκε τετ-α-τετ πλάσαρε συρτά στην απέναντι γωνία, αλλά ο Mr.Fantastic του Δικεφάλου κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ βρίσκοντας την μπάλα με το αριστερό πόδι και στέλνοντάς την πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, καταργόντας κατα κάποιον τρόπο τους νόμους της φυσικής.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο μικρός μάγος του Δικεφάλου. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε άλλη μία αδιανόητη ενέργεια στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Μπάμπα πάσαρε στον Κωνσταντέλια ενώ είχε πλάτη τον Οντουμπάτζο, υποδέχτηκε την μπάλα με το τακουνάκι, άλλαξε αστραπιαία κατεύθυνση και έφυγε σε κατα μέτωπο επίθεση. Ο Οντουμπάτζο τον έχασε, ο Σουλειμάνοφ προσπάθησε να τον σταματήσει με φάουλ αλλά ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε όρθιος, πάσαρε στον Μπράντον και αυτός έβγαλε την ασίστ στον Τάισον για το 1-2.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τις πέντε ενέργειες, πάρτε θέση στο poll κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...