Ψηφίστε το Best Goal Μαΐου

Τρία όμορφα γκολ, τρεις διαφορετικοί σκόρερ και ανάμεσά τους το βραβείο για το Best Goal Μαΐου. Εσείς είστε που θα πάρετε την τελική απόφαση μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Μαΐου
Photo Credits: @paokfc.gr

Ξεκινάμε με ένα δείγμα της κλάσης του The Leader. Ο Aντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε μία εκπληκτική μεταβίβαση από το κέντρο του γηπέδου στην πλάτη της αμύνας του Παναθηναϊκού, ο Βιεϊρίνια κατέβασε τη μπάλα με υποδειγματικό κοντρόλ, με ένα άπιαστο σουτ έγραψε το 3-1 για τον Δικέφαλο και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.

Οι δύο επόμενοι υποψήφιοι σκόραραν στο ίδιο ματς και συγκεκριμένα πέτυχαν δύο από τα πιο κρίσιμα γκολ της σεζόν στο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μπράντον Τόμας έκανε το 0-1 με ένα άψογο πλασέ μετά από ασίστ του Α.Ζίβκοβιτς, ο οποίος στο ξεκίνημα της φάσης έκλεψε εντυπωσιακά από τον Μορόν στο χώρο του κέντρου και με κάθετη πάσα βρήκε τον Ισπανό φορ. Ενώ το 1-2 έγινε από τον Τάισον μετά από δύο μαγικές ενέργειες. Πρώτα ο Κωνσταντέλιας, άδειασε τον Οντουμπάτζο με μία εντυπωσιακή ντρίμπλα, έφτασε μέχρι τη μεγάλη περιοχή και πάσαρε στον Μπράντον. Ο Ισπανός με ένα εκπληκτικό άγγιγμα έστρωσε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος κοντρόλαρε, σούταρε και έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Κουέστα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τα τρία γκολ, πάρτε θέση στο poll κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας. Μπειτε να ψηφίσετε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...