Η κούπα πάει Ρωσία για να την σηκώσει και ο Ιβάν Σαββίδης

Η διάθεση του Γιώργου Σαββίδη και το μήνυμα της ΠΑΕ.
Πηγή: paok24.com
Η κούπα πάει Ρωσία για να την σηκώσει και ο Ιβάν Σαββίδης
Photo Credits: @paok24.com

Οι προσωπικοί λόγοι, που είναι γνωστοί σ’ όλους εδώ και πολύ καιρό, δεν επέτρεψαν τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου» να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να παραβρεθεί στη στέψη των Πρωταθλητών Ελλάδας. Χάρηκε, πανηγύρισε, συγκινήθηκε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ενώ σύντομα θα έχει στην αγκαλιά του την πολυπόθητη «κούπα» του πρωταθλητή.

Ο μικρός γιος του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος, επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες στην Αγγλία και πριν την αναχώρηση του, μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο… αποχαιρέτησε τη κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να αναφέρει με σχετική ανάρτηση τα εξής:  «Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη!»

Αυτές τις ημέρες υπάρχει διάθεση ο Γιώργος Σαββίδης να πάει την κούπα στο Ροστόφ και να την παραδώσει στα χέρια του Ιβάν. Άλλωστε ο πρώτος κατά την άφιξή του στην Τούμπα για την απονομή του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία του ΠΑΟΚ αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον πατέρα του. Ο γιός του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου του Βορρά Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μέσω μηνύματος αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου της Stoiximan Super League στον πατέρα του.

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι για τον πατέρα μου και μόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...