Διαπραγματεύσεις με Κεντζιόρα!

Το ρεπορτάζ του PAOK24 για τον Πολωνό αμυντικό!
Πηγή: paok24.com
Διαπραγματεύσεις με Κεντζιόρα!

Στις 30 Μαΐου 2023, ο ΠΑΟΚ “αποχαιρέτησε” τον Τόμας Κεντζιόρα τον οποίο είχε δανειστεί από την Ντιναμό Κιέβου τον Ιανουάριο που προηγήθηκε. Δυόμισι μήνες μετά ωστόσο και ενώ η ομάδα βρισκόταν στην Ολλανδία, ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την επιστροφή του Πολωνού στην Τούμπα, προκειμένου να αποτελέσει το “back up” του Γουίλιαμ ΤρόοστΕκόνγκ. Τα υπόλοιπα, είναι ιστορία…

Ο Τόμας Κεντζιόρα όχι απλά αποδείχθηκε… βιονικός στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, παίζοντας και για τον Εκόνγκ από τη στιγμή που ο Νιγηριανός παρέδωσε… μαθήματα αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, αλλά και ήταν απίστευτα συνεπής, αποτελεσματικός και σε αρκετά ματς καθοριστικός στην πορεία των “ασπρόμαυρων” μέχρι τους “8” του Europa Conference League και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!

 

 

Κάπως έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επιθυμεί την παραμονή του 29χρονου αμυντικού, ο οποίος από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια, όντας ικανοποιημένος τόσο από τον ρόλο του στην ομάδα όσο και στις συνθήκες που υπάρχουν σε αυτή και στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με τον Κεντζιόρα για νέο συμβόλαιο, με τις αρχικές απαιτήσεις του Πολωνού να ξεκινούν σύμφωνα με πληροφορίες από το 1,2 εκ. ευρώ ετησίως!

Ωστόσο, στην Τούμπα υπάρχει η αίσθηση πως θα βρεθεί η “χρυσή τομή” με τον ποδοσφαιριστή με ελαφρώς λιγότερα χρήματα και πως αυτός θα εξακολουθεί να φοράει τα “ασπρόμαυρα”, έχοντας κερδίσει το δικαίωμα να λογίζεται ως μέλος του “σκληρού” γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Διαβάστε ακόμη...