Σβαμπ: “Τώρα συνειδητοποιώ τι καταφέραμε…”

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον των media είναι μεγάλο γι’ αυτόν.
Πηγή: paok24.com
Σβαμπ: “Τώρα συνειδητοποιώ τι καταφέραμε…”
Photo Credits: @paok24.com

Ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής και στάθηκε ιδιαίτερα στους πανηγυρισμούς.

Καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, κερδίζοντας με 2-1 τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι της πόλης, αλλά δε θέλαμε να το πανηγυρίσουμε τόσο έντονα μπροστά στους αντιπάλους. Γι΄αυτό και μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς, πήγαμε στο γήπεδό μας. Το… κυρίως πιάτο ήρθε μετά τα μεσάνυκτα. Τα πράγματα… ξέφυγαν σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν πήγε στο σπίτι του πριν από τις πρώτες, πρωινές ώρες“, ανέφερε αρχικά ο Σβαμπ και συνέχισε:

Τώρα έχουν ξεκινήσει οι διακοπές και μπορώ να πω ότι καταφέρνω να συνειδητοποιήσω το τι πραγματικά συνέβη και τι καταφέραμε…“.

Ήταν κι αυτός, ένας από τους παίκτες που έκαναν ένα βήμα μπροστά ειδικά στο τελευταίο, πολύ-πολύ σημαντικό κομμάτι της σεζόν κι έπαιξε το δικό του ρόλο, στην σπουδαία επιτυχία του ΠΑΟΚ…

Διαβάστε ακόμη...