Σαββίδης σε Λουτσέσκου: «Είμαι περήφανος για σένα και για όσα έχεις πετύχει! Σε ευχαριστώ»

Ιδιαίτερο ήταν το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη με αποδέκτη τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ του εξέφρασε την περηφάνια του και τον συγκίνησε πολύ, όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του...
Πηγή: sdna.gr
Σαββίδης σε Λουτσέσκου: «Είμαι περήφανος για σένα και για όσα έχεις πετύχει! Σε ευχαριστώ»
Photo Credits: @paok24

Δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης στη φιέστα των πρωταθλητών, με τον Ιβάν Σαββίδη να αφήνει το στίγμα του, μιλώντας στους παίκτες και στον προπονητή της ομάδας. Το σημείο δε της αναφοράς του στον Μίρτσεα Λουτσέσκου συγκίνησε πολύ τον προπονητή του ΠΑΟΚ, έχοντας «χτίσει» μία πολύ προσωπική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Εξάλλου όπως έχει παραδεχθεί και δημοσίως, χάρη στον πρόεδρο του Δικεφάλου, εξελίχθηκε σαν προπονητής και έγινε καλύτερος μέσα στα χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε πως είναι περήφανος για εκείνον και για τα όσα έχει πετύχει και τον ευχαρίστησε για το πρωτάθλημα, τη δουλειά και την αφοσίωσή του στο γκρουπ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: 

«Είμαι περήφανος για σένα και για όσα έχεις πετύχει! Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες και τα παιδιά σας. Ξέρω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ... Όταν σου μιλάω, νιώθω τι σημαίνει η υποστήριξη που λαμβάνεις από την οικογένειά σου.

Ραζβάν, ευχαριστώ! 

Θέλω -επίσης- να ευχαριστήσω τον πατέρα σου, που είναι φυλαχτό για την ομάδα μας και μας φέρνει καλή τύχη. Ελπίζω να ζήσει άλλα 100 χρόνια και να μας φέρει άλλους 100 τίτλους με την τύχη του». 

Λόγια καρδιάς και αναγνώρισης από τον Ιβάν Σαββίδη προς την οικογένεια Λουτσέσκου, με τις δύο πλευρές να γράφουν με «χρυσά» γράμματα την ιστορία του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...