Λουτσέσκου: «Με φίλησε η μισή Θεσσαλονίκη - Οι παίκτες ήθελαν πολύ τον τίτλο, ειδικά στο γήπεδο του Άρη»

Στον απόηχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοιράζει επικές... ατάκες για τα όσα συνέβησαν στην φιέστα - Η αποκάλυψη του Ρουμάνου για το πώς «έφτιαξε» τους παίκτες του πριν τον «τελικό» στο Βικελίδης.
Πηγή: sdna.gr
Λουτσέσκου: «Με φίλησε η μισή Θεσσαλονίκη - Οι παίκτες ήθελαν πολύ τον τίτλο, ειδικά στο γήπεδο του Άρη»
Photo Credits: @sdna.gr

Η Ρουμανία κινείται στους ρυθμούς του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του Δικεφάλου να έχει την τιμητική του. Ο ίδιος πάντως δεν έχει χαλάσει κανένα χατήρι, μιλώντας ανοιχτά στους συμπατριώτες του για το βράδυ της φιέστας με επικές ατάκες.  Όπως ανέφερε ο Λουτσέσκου το βράδυ της Κυριακής πρέπει να τον φίλησε η μισή Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε: «Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει! Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο τρόπαιο στην καριέρα μου. Νομίζω με φίλησε η μισή Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Οι παίκτες ήθελαν πολύ τον τίτλο, ειδικά στο γήπεδο του Άρη»

Μάλιστα, ο 55χρονος τεχνικός αποκάλυψε και πως «έφτιαξε» τους παίκτες του πριν από τον «τελικό» με τον Άρη, υπενθυμίζοντας στους ασπρόμαυρους τον αγώνα που έδωσαν καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν, αν και όπως παραδέχθηκε, δεν ήταν δύσκολο να τους δώσει κίνητρο καθώς ήθελαν πολύ το πρωτάθλημα μέσα στο Βικελίδης. 

«Δεν είχε σημασία που είχαμε τον Άρη απέναντί ​​μας. Είχαμε άγχος γιατί είχαμε το τρόπαιο στα χέρια μας και θα μπορούσε να γλιστρήσει.  Γι' αυτό έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το τι μήνυμα θα στείλουμε στους παίκτες. Δεν ήταν δύσκολο να τους δώσεις κίνητρο, ειδικά από τη στιγμή που το ήθελαν πολύ το τρόπαιο, επειδή μπορούσαν να τον κατακτήσουν στο γήπεδο του αντιπάλου τους.

Δεν τους είπα τίποτα ιδιαίτερο, τους θύμισα τα σκληρά ματς, τα ματς που... επιστρέψαμε, τους θύμισα τη φανταστική τους πορεία και το γεγονός ότι κανείς δεν μας έδινε ευκαιρία, ότι πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο εμάς, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τέτοια... Ήταν ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι που έδειξε την εικόνα όλης της σεζόν μας».

Όσο για το βράδυ της φιέστας; 

«Δεν κοιμήθηκα. Αυτή η πίεση, αυτή η δυσκολία...αυτό που χτιζόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όταν όλα ήταν στα χέρια μας, υπήρχε ένα διάστημα τριών ημερών που δεν μπορούσα να σταματήσω την καρδιά μου, τρελαινόταν».

Διαβάστε ακόμη...