Το déjà vu με αντίπαλο την ΑΕΚ 40 χρόνια μετά! (vids)

Τότε που ο ΠΑΟΚ είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας…
Πηγή: paok24.com
Το déjà vu με αντίπαλο την ΑΕΚ 40 χρόνια μετά! (vids)
Photo Credits: @paok24.com

Μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την ΑΕΚ σ’ ένα γήπεδο που μέχρι χθες δεν είχε γευτεί τη χαρά του γκολ αλλά και του βαθμού, όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, που τον διατηρεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας στην Stoiximan Super League.

H έκβαση του παιχνιδιού «ξύπνησε μνήμες» στους παλαιότερους από ένα παιχνίδι ανάμεσα στους δύο «Δικεφάλους» την σεζόν 1984-85, τότε που οι «ασπρόμαυροι» με τον Βάλτερ Σκότσικ στην άκρη του πάγκου τους πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν λοιπόν γυρίσει κανείς το χρόνο πίσω τότε θα δει πως το αντίστοιχο εκτός έδρας παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», μοιάζει αρκετά με αυτό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νεόδμητο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αμφότερα έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και έληξαν με ακριβώς το ίδιο σκορ, δηλαδή 2-2. Μάλιστα όπως στο χθεσινό έτσι και σε εκείνο, πριν από 40 χρόνια, ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Βέβαια, σε εκείνο είχε προηγηθεί με τον Σκαρτάδο, ισοφαρίστηκε με το αυτογκόλ του Τσουρέλα, ενώ η ΑΕΚ είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με ωραίο τελείωμα του Μαύρου μέσα από την περιοχή.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...