Ο…στρατιώτης Στέφαν Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ σκόραρε τρία γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια του ΠΑΟΚ, χαρίζοντας με αυτά τη νίκη στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου με Παναθηναϊκό και Λαμία.
Πηγή: paok24.com
Ο…στρατιώτης Στέφαν Σβαμπ
Photo Credits: @paok24.com

Ο Αυστριακός έφτασε τα 9 τέρματα στη φετινή χρονιά. Κοιτάζοντας τα ένα προς ένα ξεχωριστά, θα διαπιστώσει κανείς ότι όλα ήταν εξαιρετικά σημαντικά και κρίσιμα, δίνοντας στον Δικέφαλο του Βορρά ισοφάριση, προβάδισμα ή νίκη.

Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σβαμπ δεν έγινε για λεπτομέρειες ο μοιραίος της χρονιάς του ΠΑΟΚ, ήδη από το ξεκίνημα, η φετινή του ιστορία δείχνει τι είναι το ποδόσφαιρο. Ο 33χρονος μέσος, ξεκίνησε τη σεζόν χάνοντας πέναλτι με την Μπεϊτάρ στο 0-0 της Τούμπας και κάνοντας το λάθος από το οποίο προήλθε η κόκκινη κάρτα – πέναλτι του Αουγκούστο στον επαναληπτικό του Ισραήλ, με το παιχνίδι στο 0-1.

Με τον ΠΑΟΚ να ξεπερνά αυτές τις συγκυρίες και τελικά να προκρίνεται, ο Σβαμπ εξελίχθηκε σε καθοριστικό ποδοσφαιριστή στη σεζόν. Και γενικότερα, στην τέταρτη του σεζόν στους «ασπρόμαυρους» δεν έχει πάψει ποτέ να δείχνει επαγγελματισμό και πως αποτελεί έναν στρατιώτη της ομάδας.

Αναλυτικά όλα τα γκολ του Σβαμπ: 

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ 3-0 (1-0 Σβαμπ)
Χαρτς – ΠΑΟΚ 1-2 (1-1)
Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-3 (2-3)
ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0 (1-0)
Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2 (0-2)
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2 (0-1)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3 (1-3)
ΠΑΟΚ – Λαμία 3-1 (2-1, 3-1)

Διαβάστε ακόμη...