Λεωφόρος…. Κοτάρσκι! (video)

Παρότι δέχθηκε δύο τέρματα, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έγραψε ακόμα μια καθοριστική εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ, έχοντας σημαντική συνεισφορά στη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου επί του Παναθηναϊκού με 2-3, που τον διατηρεί σε απόσταση «βολής» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά από την ολοκλήρωση δύο αγωνιστικών στα Play Off.
Πηγή: thessports.gr
Λεωφόρος…. Κοτάρσκι! (video)
Photo Credits: @thessports.gr

Ο τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων» είχε ακόμα μια γεμάτη εμφάνιση, φωνάζοντας «παρών» όπου τον χρειάστηκαν οι συμπαίκτες του, σταματώντας σε καίριες στιγμές τόσο τον Μπακασέτα (σε δύο περιπτώσεις), όσο και τον Γέβνταϊ, με την καθοριστική βοήθεια και από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ανάλογης δυσκολίας επεμβάσεις, αν όχι μεγαλύτερης, είχε αναγκαστεί να κάνει και κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική ανατροπή- πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League.

Παράλληλα, δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο που ο Κροάτης πορτιέρε έδειξε τις ικανότητες του κάτω από τα γκολποστ, έχοντας το δικό του μερίδιο στο αήττητο σερί του Δικεφάλου στο συγκεκριμένο γήπεδο, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Συνολικά φέτος ο Κοτάρσκι έχει σε 42 συμμετοχές 15 «ανέπαφες» εστίες, και κέρδισε μέσα από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, την πρώτη κλήση αλλά και το ντεμπούτο του με την Εθνική Κροατίας.

Διαβάστε ακόμη...