Οι σκέψεις 11άδας με βάση την αποστολή

Πηγή: paok24.com
Οι σκέψεις 11άδας με βάση την αποστολή
Photo Credits: @paok24.com

Η γνωστοποίηση της αποστολής του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, έφερε στο επίκεντρο τη συζήτηση αναφορικά με το αρχικό σχήμα του Δικεφάλου στη Λεωφόρο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι. Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα. Εκτός έμειναν οι Μπάμπα, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Τζίμας και Εκονγκ.

Το ερωτηματικό που αφορά τα δυο άκρα της άμυνας, μετά την απουσία των Μπάμπα και Σάστρε, αφορά το ποιοι από τους Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες και Οττο θα βρεθούν στην 11άδα, κάτι που δεν ξεκαθάρισε μέσα από τις προπονήσεις.

Οσον αφορά τη μεσαία γραμμή, το τελευταίο δείγμα γραφής της συνύπαρξης των Μεϊτέ και Σβαμπ δίνει προβάδισμα στον Αυστριακό να βρεθεί δίπλα στον Γάλλο.

Στη μεσοεπιεθτική τριάδα, οι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Τάισον είναι οι επικρατέστεροι, όπως  και ο Τόμας για την κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη...