Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

To αρνητικό στατιστικό που χρήζει ανάλυσης και άμεσης αντιμετώπισης με φόντο τη συνέχεια.
Πηγή: paok24.com
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

H προετοιμασία ενόψει του Kυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League εντάθηκε στη Νέα Μεσημβρία, με τους «ασπρόμαυρους» να προπονούνται το πρωί της Παρασκευής και να δίνουν εκ νέου ραντεβού για αύριο λίγες ώρες πριν «πετάξουν» για την Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις και τα ντέρμπι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι. Ένα στατιστικό που είναι σαφές πως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι τα γκολ που δέχεται με το… καλημέρα στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αρνητικό αυτό στατιστικό παρατηρείται από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι κάτι που για την ώρα δεν έχει κατορθώσει να σταματήσει η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία δείχνει να μπαίνει αρκετά «υπνωτισμένη» στην επανάληψη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δεχθεί αρκετά τέρματα λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου μέρους. Έρχονται αναμετρήσεις υψηλού δείκτη δυσκολίας και θα πρέπει η συγκέντρωση όλων να είναι στο 100% για να περιοριστεί αυτή η… επαναλαμβανόμενη σύμπτωση!

Το PAOK24 έψαξε και σας παρουσιάζει όλα τα τέρματα που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις! Αναλυτικά:

Αμπερντίν-ΠΑΟΚ 2-3 (50′ Μιόρσκι, 58′ Πολβάρα)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (54′ Ελίασον)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ 1-2 (58′ Μαρμούς)

Άρης-ΠΑΟΚ 2-1 (46′ Σουλεϊμάνοφ, 59′ Κίκε Σαβέριο)

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (57′ Ντέλετιτς)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (51′ Μπακασέτας)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (47′ Ελίασον)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (53′ Σπόραρ)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4 (54′ Ποντένσε)

ΠΑΟΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1 (49′ Χότζα)

Διαβάστε ακόμη...