Δύο μήνες χωρίς… ανάσα ο Τόμας Κεντζιόρα!

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε -ξανά- κατώτερος των περιστάσεων, έδωσε πολλά δικαιώματα και τελικά το πλήρωσε, μπαίνοντας με το…αριστερό στα πλέι οφ.
Πηγή: paok24.com
Δύο μήνες χωρίς… ανάσα ο Τόμας Κεντζιόρα!
Photo Credits: @paok24.com

Σταθερά εντός ενδεκάδας παρέμεινε ο Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος σημείωσε ακόμη ένα 90λεπτο τη φετινή σεζόν και φτάνοντας συνολικά τις 31 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα τη φετινή σεζόν. Ο Πολωνός έχει καθιερωθεί πλέον ως ο ένας εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών της ομάδας και μάλιστα το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται ασταμάτητα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο 29χρονος αμυντικός πραγματοποίησε χθες το δωδέκατο συνεχόμενο 90λεπτο (σ.σ. Συν τα 3ο λεπτά της παράτασης στην Λεωφόρο) στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Σε αυτό προφανώς συνέβαλλε και η απουσία του Γουίλιαμ Τροοστ Έκονγκ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, η οποία είχε ως συνέπεια να μείνουν μονάχα με έναν δεξιό στόπερ οι «ασπρόμαυροι».

Ο Πολωνός είναι συγκινητικός τις τελευταίες εβδομάδες, με τον αμυντικό των «ασπρόμαυρων» να έχει αφήσει όλο του το είναι στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας «non stop» από τις 7 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτή τη στιγμή μάλιστα, βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας του χρόνου συμμετοχών για τον ΠΑΟΚ στην Stoiximan Super League, πίσω μονάχα από Ντομινίκ Κοτάρσκι και Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Αναλυτικά:

Άρης-ΠΑΟΚ 2-1 (90′)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 (90′)

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ 1-5 (90′)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (90′)

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-2 (90′)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (90′)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (90′)

ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 1-4 (90′)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-2 (120′)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3 (90′)

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-2 (90′)

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2 (90′)

Διαβάστε ακόμη...