ΠΑΟΚ κυρίαρχος και πρωτοπόρος!

ΠΑΟΚ κυρίαρχος και πρωτοπόρος!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Φινάλε με διπλό στη Λαμία με 0-2 και πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια για τον ΠΑΟΚ...

Πάντα τα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών κρύβουν παγίδες και είναι πολύ εύκολο για μια ομάδα να παρασυρθεί και να έχει απώλειες. 

Χθες αυτό δεν συνέβη με τον ΠΑΟΚ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα με εντεκάδα “βασικών” με στόχο να κάνει ίσως μια πρόβα ενδεκάδας για το ματς κόντρα στην Δυναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και να εξασφαλίσει την νίκη εν όψει play offs.

H εικόνα της ομάδας φυσικά, δικαίωσε τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σοβαρός και ήταν απόλυτος κυρίαρχος από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. 

Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες παίζοντας απέναντι σε ένα πραγματικό κατενάτσιο και μπορεί τα γκολ να ήρθαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν άκρως ικανοποιητική.

Όπως πάντα με κινητήριους μοχλούς τους Μεϊτέ, Τάισον και Ντέλια, ο Δικέφαλος έκανε το καθήκον του, εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των υπολοίπων και μπαίνει στην τελική ευθεία με όλα τα φόντα να κάνει το όνειρο του πρωταθλήματος πραγματικότητα. 

Τώρα φυσικά προτεραιότητα έχει η Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στην Ευρωπαϊκή του ιστορία. 

Υ.Γ: Σήμερα η ΕΠΟ επιτέλους ζήτησε αυτά που ο ΠΑΟΚ ζητάει εδώ και έξι μήνες: Ημιαυτόματο offside και goal line technology. Όπως και με το VAR, έτσι και τώρα ο Δικέφαλος του Βορρά πρωτοστατεί στον αγώνα για την ισονομία του ποδοσφαίρου.

Υ.Γ1: Διπλό μέσα στο Ζάγκρεμπ, ΠΑΟΚ λε, ΟΛΕ.

Διαβάστε ακόμη...